asadpur 22 ارسال شده در اردیبهشت 93 (ویرایش شده) سلام دوستان یه راهنمایی میخواستم من تو یه سازمان مشغول به کارم اینجا یه شبکه داخلی داره ، من میخوام یه سایت راه اندازی کنم بدون نیاز به اینترنت ، فقط کاربران بتونن با وارد کردن یه آی پی به این سایت دسترسی داشته باشن . بعد اومدن یه ویندوز سرور مجازی به من دادن (windows server) ولی من هر کاری میکنم نمیتونم ومپ سرور رو نصب کنم . ینی نصب میکنم ولی فعال نمیشه. به نظرتون ومپ سرور با ویندوز سرور مشکل ایجاد میشه ؟> ممنون میشم راهنمایم کنید با تشکر ویرایش شده اردیبهشت 93 توسط asadpur نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اردیبهشت 93 پیشنهاد می کنم . Apache - php - mysql را جداگانه دانلود نمایید و کارگزاری کنید. (اموزش های بسیاری روی اینترنت هست) تمامی service ها را بررسی کنید. و ببینید چه serviceهایی روی سرور هست. شاید iis هم روی سرور باشد و پورت 80 پر باشد. (بررسی کنید). در پایان اگر این سرور تنها برای این کارکرد به کارگرفته می شود و سرویس دیگری نمی دهد . درخواست کنید و یک نسخه از لینوکس را روی این سرور کارگزاری کنید که performance بیشتری هم داشته باشید 1 واکنش ها : asadpur نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asadpur 22 ارسال شده در اردیبهشت 93 پیشنهاد می کنم . Apache - php - mysql را جداگانه دانلود نمایید و کارگزاری کنید. (اموزش های بسیاری روی اینترنت هست) تمامی service ها را بررسی کنید. و ببینید چه serviceهایی روی سرور هست. شاید iis هم روی سرور باشد و پورت 80 پر باشد. (بررسی کنید). در پایان اگر این سرور تنها برای این کارکرد به کارگرفته می شود و سرویس دیگری نمی دهد . درخواست کنید و یک نسخه از لینوکس را روی این سرور کارگزاری کنید که performance بیشتری هم داشته باشید سلام بزرگوار . یه ذره بیشتر توضیح میدید ؟ من زیاد با ویندوز سرور کار نکردم . در مورد سرویسای که گفتی من ومپ سرور نسخه 2 نصب کردم ولی یه علامت زرد رنگ روش هست که نشون میده هنوز کامل لود نشده ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ببخشید یه سوال دیگه آموزش نصب ومپ رو ویندوز لینوکس هم هست ؟ آیا باید از نسخه ومپ خاصی استفاده کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در اردیبهشت 93 ویندوز سرور رو که نمیدونم ولی برای لینوکس اوبونتو از لمپ سرور استفاده میشه که البته نصبش کمی سخته 1 واکنش ها : m4mali نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام بزرگوار . یه ذره بیشتر توضیح میدید ؟ من زیاد با ویندوز سرور کار نکردم . در مورد سرویسای که گفتی من ومپ سرور نسخه 2 نصب کردم ولی یه علامت زرد رنگ روش هست که نشون میده هنوز کامل لود نشده این keyword ها را جستجو کنید آموزش های بسیاری در این زمینه خواهید یافت. How to install php apache mysql on windows server your version How to install lamp server on linux your version How to install php apache mysql on linux your version نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
EHSAN9005 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 (ویرایش شده) سلام دوستان من جملا 2.5.20 رو روی سایت میخوای نصب کنم اما مشکل اینجاست پس ار مرحله انتخاب زبان next نمیده میشه لطفا منو راهنمایی کنیید سپاس ویرایش شده اردیبهشت 93 توسط EHSAN9005 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام دوستان من جملا 2.5.20 رو روی سایت میخوای نصب کنم اما مشکل اینجاست پس ار مرحله انتخاب زبان next نمیده میشه لطفا منو راهنمایی کنیید سپاس سوال خودتون رو در تاپیک جدید مطرح کنید 1 واکنش ها : m4mali نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر