vahid300 3 ارسال شده در اسفند 89 سلام من در بخشی از قالبم از فونت خاصی استفاده کردم در کامپوترهایی که این فونت بر روی آنها وجود ندارد این فونت نشان داده نمیشود و فونت دیگری جایگزین فونت من میشود آیا دستوری است که در css قالب اعمال کنم به این صورت که کامپیوتر کاربر را برسی کند اگر فوت مورد نظر من موجود بود که فونت مورد نظر من را نشان دهد ولی اگر فونت در کامپیوتر کاربر نبود فونت مورد نظر من را با فونت Tahoma جایگزین نماید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در اسفند 89 سلام دوست عزیز میتونید از این کد استفاده کنید [align=LEFT] font-family: "Tahoma",Arial, sans-serif; [align=RIGHT] برای اطلاعات بیشتر به این صفحه مراجعه کنید [/align][/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid300 3 ارسال شده در اسفند 89 سلام دوست عزیز میتونید از این کد استفاده کنید [align=LEFT] font-family: "Tahoma",Arial, sans-serif; [align=RIGHT] برای اطلاعات بیشتر به این صفحه مراجعه کنید[/align][/align] سلام مثل اینکه شما منظور من را درست متوجه نشدید.منظور من اینه که من به جای فونت Tahoma در css قالب از فونت دیگری استفاده میکنم و میخواهم در کامپیوتر هایی که فونت من موجود نیست به جای آن فونت Tahoma جایگزین آن شود؟ [align=LEFT]فونت من:font-family: b sina; [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در اسفند 89 سلام کد بالا مثال بود شما بنویسید font-family: "b sina",2 sina,tahoma,Arial, sans-serif; اون لینک هم برای شما گذاشم اگه منظور منو درست متوجه نشدید به اون لینک مراجعه کنید راستی در مورد این فونت در برخی از کامپیوتر ها با نام 2sinaاین فونت بکار میره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اسفند 89 من فكر ميكنم قبلا افزونه اي در اين مورد معرفي كرده ام كه برخي فونت ها يا مطالب رو كه با فونت خاصي نوشته شده در هنگام نمايش به صورت تصوير در مي اورد و نمايش ميدهد ولي نامش يادم نيست و يا شايد هم يادم رفته باشه در انجمن معرفي كنم ولي همچين افزونه اي را ديدم! اگر دوباره پيداش كنم معرفي ميكنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid300 3 ارسال شده در اسفند 89 سلام کد بالا مثال بود شما بنویسید font-family: "b sina",2 sina,tahoma,Arial, sans-serif; اون لینک هم برای شما گذاشم اگه منظور منو درست متوجه نشدید به اون لینک مراجعه کنید راستی در مورد این فونت در برخی از کامپیوتر ها با نام 2sinaاین فونت بکار میره خیلی ممنون مشکلم حل شد. من فكر ميكنم قبلا افزونه اي در اين مورد معرفي كرده ام كه برخي فونت ها يا مطالب رو كه با فونت خاصي نوشته شده در هنگام نمايش به صورت تصوير در مي اورد و نمايش ميدهد ولي نامش يادم نيست و يا شايد هم يادم رفته باشه در انجمن معرفي كنم ولي همچين افزونه اي را ديدم! اگر دوباره پيداش كنم معرفي ميكنم. سلام آقای گنجی من به شدت به این افزونه شما نیاز دارم اگر پیدا کردید خبرم کنید. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در اسفند 89 سلام دوست عزیز من برای کار شما یه مطلب پیدا کردم البته به کمک صحبت های آقا رضای عزیز ولی افزونه نیست که امیدوارم به دردتون بخوره همه چیز درباره ی فونت در قالبهای جوملایی موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر