lifeless 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام دوستان من نیازمند یه صفحه اینترو در رابطه با موسیقی هستم، اچ تی ام ال یا فلش فرق نمیکنه. میشه لطفاً اگه اینترویی سراغ دارید یا وب سایتی رو میشناسید که اینترو برای دانلود گذاشته باشه رو بهم معرفی کنید؟ سرچ کردم اما وبسایت خوبی پیدا نکردم. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در اردیبهشت 93 شما اول تو تم فارست بگرد دنبال چیزی که مد نظرته بعد که چیزی انتخاب کردی بگرد دنبال نال شده اش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lifeless 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 آقا الان یه نگاهی بهش انداختم اما چیزی تحت عنوان صفحه اینترو ندیدم توش! ممنون میشم اگه کمکم کنید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در اردیبهشت 93 معمولا صفحه اینترو رو خودت باید بسازی کار زیاد سختی نیست.برای قسمتی که گفتی فلش یا html باشه من معرفی کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر