nava 1 ارسال شده در اسفند 89 سلام دوستان من یە کامپونت یا هر چیز دیگەای کە بتوان روی سایت نصب کرد و بازدیدکنندگان بتوانند ثبت نام کنند جوری کە در فرم ثبت نام این موارد درخواست بشە: نام، شهرت، آدرس، سال تولد، شمارە تلفن و پست الکترونیکی.. ممنون میشم اگە کسی همچین کامپونتی سراخ دارە معرفی بکنە. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اسفند 89 تنها افزونه اي كه اين امكانات رو داره مگي رجيستريشن است كه تجاري است و همچنين افزونه اي هم در جومينا به نام ثبت نام پيشرفته منتشر شده كه نميدونم تا چه اندازه اين توانايي رو داره. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اسفند 89 سلام دوستان من یە کامپونت یا هر چیز دیگەای کە بتوان روی سایت نصب کرد و بازدیدکنندگان بتوانند ثبت نام کنند جوری کە در فرم ثبت نام این موارد درخواست بشە: نام، شهرت، آدرس، سال تولد، شمارە تلفن و پست الکترونیکی.. ممنون میشم اگە کسی همچین کامپونتی سراخ دارە معرفی بکنە. دوست عزیز همنطور که آقای گنجی فرمودند کامپونت ثبت نام پیشرفته میتونه کارتون را راه بیندازه http://www.joomina.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=129&Itemid= نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در اسفند 89 دوستان از طریق فرم ساز میشه یه ثبت نام طراحی کرد که با جوملا سازگار باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام ممنون می شم قوانین انجمن رو مطالعه و طبق آن عمل کنید (تاپیکتون منتقل می شود به بخش مربوطه ---> درخواست افزونه) اگر می خواهید فرم ثبت نام سفارشی داشته باشید می تونید از کامپوننت CB هم استفاده کنید... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nava 1 ارسال شده در اسفند 89 با سلام دوبارە من این کامپونت رو نصب کردم ولی تو قسمت مدیریت سایت نمیتونم مشخصات کاربر و مشخصات تماس کاربر رو کە وارد می کنە ببینم تنها چیزی کە من میبینم پست الکترونیک کاربر هست و تو قسمت اطلاعات تماس در مدیریت سایت چیزی نوشتە نشدە نمونەاش رو در عکس زیر میبینید. سلام دوستان من یە کامپونت یا هر چیز دیگەای کە بتوان روی سایت نصب کرد و بازدیدکنندگان بتوانند ثبت نام کنند جوری کە در فرم ثبت نام این موارد درخواست بشە: نام، شهرت، آدرس، سال تولد، شمارە تلفن و پست الکترونیکی.. ممنون میشم اگە کسی همچین کامپونتی سراخ دارە معرفی بکنە. دوست عزیز همنطور که آقای گنجی فرمودند کامپونت ثبت نام پیشرفته میتونه کارتون را راه بیندازه http://www.joomina.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=129&Itemid= نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Opera 36 ارسال شده در اسفند 89 این موارد + آیتم های خیلی بیشتر در کامپوننت CB هست البته در joomfa.org این مورد رو فارسی کردند اماتقویمش جلالی نشده --------------- قابل توجه مدیران نسخه جدید cb چند روز پیش منتشر شده، آیا در صف ترجمه شما هست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام ورژن جدید این الحاق قبلا در انجمن معرفی شده منتهی هنوز برای فارسی سازیش تصمیمی گرفته نشده... http://forum.joomina.ir/thread-2782.html پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zargarzade 0 ارسال شده در فروردین 90 دوست عزیز اقای تهرانی 1 فیلم آموزشی تو سایت www.joomina.ir قرار دادند که میشه فیلد های ثبت نامی ماژول خود جوملا را اضافه کرد من خودم تست کردم واقعا خوبه از آقای تهرانی هم تشکر میکنم .:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر