majid1605 0 ارسال شده در اسفند 89 می خواستم بدونم افزونه ای برای غیر فعال کردم Right click در جوملا 1.6 وجود داره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید در این مورد بارها در انجمن بحث شده... (لطفا ابتدا جستجو کنید) پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در اسفند 89 می خواستم بدونم افزونه ای برای غیر فعال کردم Right click در جوملا 1.6 وجود داره ؟ سلام من سرچ کردم این رو پیدا کردم. دوستان سرچ کردم فایل نسخه 1.6 رو پیدا نکردم. این افزونه از سایت زیر و به صورت رایگان منتشر شده است. http://www.siteground.com/joomla-hosting/joomla-extensions/ver1.5/jNoRightClick.htm فارسی نشده اما کاملا مشخص میشه که باید چکار کرد.. اگه کارتون راه افتاد میتونید سپاس کنید یا امتیاز بدید (دوستان این کار رو خیلی از کسانی که تو انجمن سوال میپرسند و تازه وارد هستند بلد نیسند.) لینک دانلود از سرور جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام تست کردید؟ در تمامی مرورگرها جواب می دهد!؟ معمولا این افزونه ها در تمامی مرورگرها جواب نمی دهد... (در انجمن بارها بحث شده...) پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در اسفند 89 با سلام تست کردید؟ در تمامی مرورگرها جواب می دهد!؟ معمولا این افزونه ها در تمامی مرورگرها جواب نمی دهد... (در انجمن بارها بحث شده...) پیروز باشید متاسفانه نه! من اول نصب کردم نصب شد مشکلی نداشت اما اودم دستکاریش کردو و بعد جواب نداد الان هم نمیدونم چطوری پلاگین رو باید حذف کنم نه کار میکنه نه اجازه میده دوباره نصبش کنم. پکار کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام نکات آموزشی لینک زیر در مورد حذف الحاقات از طریق مدیریت سایت نیز دخیل هستند: http://www.joomina.ir/%DA%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B4-%D9%87%D8%A7/%D8%AE%D8%B7%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%A7%D8%A8%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-xml-%D8%B1%D8%A7-%D9%86%D9%85%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%A8%D8%AF چنانچه با رعایت موارد آموزشی پلاگین شما از طریق مدیریت سایت حذف نشد به هاستتون مراجعه کنید و بصورت دستی از طریق پوشه plugins حذفش کنید... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر