مجید1400 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام دوستانبنده دنبال افزونه ای مانند شکل زیر می گردماگر کسی می دونه لطفا معرفی نماید یا بگید دقیقا باید دنبال چه افزونه ای بگردم، اگر مشابه این افزونه هم پیدا کردید معرفی کنیدفوری فوری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در اردیبهشت 93 شاید کاری که سایت راسخون انجام یه کم مشکل باشه تا با افزونه های آماده انجام داد معمولا تبها دستی ایجاد میشن و یه مطلب خاص و یا یه مازول بصورت دستی اضافه میشه به تبها ولی فکر کنم شما منظورتون آخرین مطالب باشه و بصورت دستی خوب چند تا افزونه هست که با یه کم دستکاری میتونید یه چیزی شبیه به سایت راسخون داشته باشید از یه تب معمولی برای قالب اصلی استفاده می کنی و داخل هرکدوم از تبها یکی از ماژولهای زیر را قرار میدید بهترین افزونه بنظر بنده roksprocket هست که قابلیت نمایش مطالب بر اساس نام،تاریخ،بازدید، نویسنده، مجموعه و ... را داره | قسمت RokSprocket Tabs - Right دو نمونه زیر هم هستند که قابلیت right را دارند http://demo.joomultra.com/extensions/ju-tabs.html http://joomla-extensions.demo.joomlart.com/index.php/ja-tabs موفق باشید 1 واکنش ها : مجید1400 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مجید1400 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 بسیار عالی بود یک سوال شما چه طوری این تب ها را پیدا کردید؟ چون دیدم سخت هست این قسمت از قالب را انتخاب کردم می خوام دقیقا شبیه اش را در بیارم پس شما می فرمایید به صورت دستی خودم تب بسازم و بعد از آن یک ماژول بسازم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سرچ!!!! شما بوسیله ماژول roksprocket چند تا تب (tab-top) بسازید بعد داخل هر کدوم از تبها از همین ماژول استفاده کنید اما این بار (tab-right) را انتخاب کنید شما ماژول شماره 1 را میسازید با تب بالا و سه تب، بعد سه ماژول دیگه ایجاد می کنید با تب راست، بعد هر کدوم از این سه ماژول را داخل یکی از سه تب مازول شماره 1 قرار میدید فقط یه کم css بلد باشید می تونید چیزی شبیه به راسخون در بیارید با این ماژول نیاز نیست چیزی دستی وارد شود گره امکان custom کردن تمام آیتمها را هم داره "مطمئن نیستم ولی فکر کنم فقط روی قالبهای خود شرکت راکت تم که به وسیله گانتری طراحی شده کار کنه، باید تست کنی اگه نشد باید فریم ورک گانتری نصب کنید!!!! دقیق نمی دونم روی جوملاتون نصب کنید و نتیجه اش را هم اینجا بگزارید" موفق باشید 1 واکنش ها : مجید1400 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مجید1400 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 تمام ویژگی هاش فعال نیست فقط چند تا ویژگی اش فعال است مثلا قسمت تب راست ش فعال نیست چه طوری باید فریم ورک گانتری را نصب کنم؟ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ من نصف قالبم را طراحی کردم نمی تونم تو فریم ورک گانتری بیارم، اصلا با این فریم ورک تا حالا کار نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در اردیبهشت 93 با اون دوتای دیگه که معرفی کردم کار کن ببین بدردت می خوره یا نه!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مجید1400 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 تونستم این ماژول JA Tabs را بگیرم ولی هر کاری کردم نتونستم تب تو در تو ایجاد کنم تونستم تب های جدیدترین ها پر بازدیدترین ها و پیشنهاد مارا فعال کنم ولی تب زیریش را هر کاری کردم نتونستم، می خوام تب زیریش آخرین اخبار قرار بگیره که با کلیک روی تیتر اخبار یک قسمتی از متن نمایش داده شود ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ پلاگین JU Tabs را وقتی فعال می کنم ارور می ده: Warning: include(images/social.png) [<a href='function.include'>function.include</a>]: failed to open stream: No such file or directory in \plugins\system\jutabs\jutabs.php on line 1040 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mnkh97 7 ارسال شده در اردیبهشت 93 تونستم این ماژول JA Tabs را بگیرم ولی هر کاری کردم نتونستم تب تو در تو ایجاد کنم تونستم تب های جدیدترین ها پر بازدیدترین ها و پیشنهاد مارا فعال کنم ولی تب زیریش را هر کاری کردم نتونستم، می خوام تب زیریش آخرین اخبار قرار بگیره که با کلیک روی تیتر اخبار یک قسمتی از متن نمایش داده شود احتمالا توی کدها یه جایی اشتباه شده دوباره تلاش کنید انشاالله درس میشه یه کار دیگه هم می تونید بکنی یه ماژول جدید با تب راست ایجاد کنید، بعد به وسیله یه پلاگین که امکان نمایش ماژول را داخل مطلب میده، ماژول راست را داخل تبهای بالا فراخوانی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر