amin912 2 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام خدمت دوستان من الان یه هاست دانلود دارم و جی دانلود رو نصب کردم میخوام چیزایی که از طریق جی دانلود اپلود میشن برن توی هاست دانلودم ایا این امکانش هست؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام نه نهایتا میتونید لینک خارجی رو در جی دانلود بذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin912 2 ارسال شده در اردیبهشت 93 دوستان ماژول یا کاموننت میشناسن برای جوملا که به هاست دانلود متصل بشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در اردیبهشت 93 دوستان ماژول یا کاموننت میشناسن برای جوملا که به هاست دانلود متصل بشه؟ میخواید فایل up کنید وبعد بفروشید دقیقا بفرماپید تا اگه بنده و استادید جومینا راهنماییات کنند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin912 2 ارسال شده در اردیبهشت 93 میخواید فایل up کنید وبعد بفروشید دقیقا بفرماپید تا اگه بنده و استادید جومینا راهنماییات کنند. برای فروش نیست مثلا یه کاربر فایل اپلود کنه و بقیه بتونند اون رو دانلود کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mr.lvlrf 32 ارسال شده در اردیبهشت 93 برای فروش نیست مثلا یه کاربر فایل اپلود کنه و بقیه بتونند اون رو دانلود کنن درود میتونید از اسکریپت های آپلود استفاده کنید . اگه اشتباه نکنم جومینا هم برای آپلود سنتر خودش هم همچین کاری کرده فقط مستقیم نمیشه وصل کرد به سایت جوملاییتون. ولی کارتون راه میوفته. در سایت پرشین اسکریپ نمونه های فراوان و فارسی زیادی وجود داره. موفق و پیروز باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در اردیبهشت 93 برای فروش نیست مثلا یه کاربر فایل اپلود کنه و بقیه بتونند اون رو دانلود کنن چرا هستش ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mr.lvlrf 32 ارسال شده در اردیبهشت 93 من هم دنبال همچین افزونه ای هستم . من اینم می خواستم که بشه برای یه سری از کاربران قابل مشاهده باشه دانلود فایل و برای یکسری نباشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در اردیبهشت 93 شما میتونی از کامپونت فروش اشتراک استفاده کنی من هم دنبال همچین افزونه ای هستم . من اینم می خواستم که بشه برای یه سری از کاربران قابل مشاهده باشه دانلود فایل و برای یکسری نباشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mr.lvlrf 32 ارسال شده در اردیبهشت 93 شما میتونی از کامپونت فروش اشتراک استفاده کنی درود mahdiar.dadmarziمیشه یکم بیشتر توضیح بدید و اسم کامپوننت یا اگه براتون مقدوره یه لینک از اون رو بم نشون بدین. ممنون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود mahdiar.dadmarziمیشه یکم بیشتر توضیح بدید و اسم کامپوننت یا اگه براتون مقدوره یه لینک از اون رو بم نشون بدین. ممنون سلام شما شاید تو بعضی از سایتها دیده اید که نوشته عضویت ویژه این همین عرض من هستش بهش میگن فروش اشتراک که شما میتونید به کابرات اکانت بفروشی تا اون فایل و ... دانلود یا حتی ببیند کامپونتهای مختلفی هست تو سایت جومینا سرچ کنید حتما پیدا میکنید موفق باشید 1 واکنش ها : mr.lvlrf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر