topmihan 141 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام من کامپوننت ار اس فروم رو روی سایت خودم نصب کرده بودم ولی چون با نسخه سایت سازگاری نداشت موقع باز شدن خطا میداد در نتیجه آخرین نسخه رو دریافت کردم و نصب کردمش ولی الان هرکار میکنم اون نسخه قبلی که مشکل داره پاک نمیشه از بخش مدیریت افزونه هم کامپوننتش رو یافتم و حذف کردم ولی این کامپوننت هنوز در لیست کامپوننت های من موجود است چه کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام تو دیتابیستون در جدول menu بررسی کنید ببینید هنوز هم اثری ازش بجا مونده یا نه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در اردیبهشت 93 والا من خیلی با پی اچ پی ادمین کار نکردم و آشنایی زیادی ندارم ولی این جدول منو رو یافتم pnhrc_modules_menu اگه منظورتون همین باشه داخل این یسری داده هستش که همشون عدد هستن و روبه روی هرکدوم دکمه های ویرایش و حذف و کپی اسم ننوشته که من متوجه بشم ممنون میشم اگه یه توضیح بدین و اگه لینکی دارین که داخلش پی اچ پی ما ادمین رو آموزش حرفه ای داده باشه من برم و یاد بگیرمش ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام منظورم جدول pnhrc_menu بود برای آشنایی با نحوه کار با phpmyadmin آموزش در سطح نت زیاده ، کمی سرچ کنید خواهید یافت قبل از کار با دیتابیس بک آپ فراموش نشه !!! موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر