vahid0412 3 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلاممن قالبی رو با html و css طراحی کردمحالا میخوام اونو تبدیل کنم به جوملا 2.5مشکلی تویه نصب فالب ندارم قالبم با موفقیت نصب میشهفقط وقتی صفحه لود میشه فقط کدهای html رو اجرا میکنه و از css ها خبری نیستلطفا راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام من قالبی رو با html و css طراحی کردم حالا میخوام اونو تبدیل کنم به جوملا 2.5 مشکلی تویه نصب فالب ندارم قالبم با موفقیت نصب میشه فقط وقتی صفحه لود میشه فقط کدهای html رو اجرا میکنه و از css ها خبری نیست لطفا راهنماییم کنید سلام خوب شما کدهای css رو در فایل html فراخونی کردید 1 واکنش ها : vahid0412 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid0412 3 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام خوب شما کدهای css رو در فایل html فراخونی کردید بله من کد های css رو در html فراخوانی کردم مشکل من اینجاست که قبل از نصب فالب همه چیز سر جای خودش قرار داره ولی بعد از نصب قالب وقتی فالب رو تویه لوکال هاست اجراش میکنم فقط html ها رو لود میکنه و خبری از css ها نیست 1 واکنش ها : mahdiar.dadmarzi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در اردیبهشت 93 بله من کد های css رو در html فراخوانی کردم مشکل من اینجاست که قبل از نصب فالب همه چیز سر جای خودش قرار داره ولی بعد از نصب قالب وقتی فالب رو تویه لوکال هاست اجراش میکنم فقط html ها رو لود میکنه و خبری از css ها نیست اگه ممکن براتون آدرس سایت بدین من دقیقا ببینم اگه UP شده ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ دوست عزیز باید خدمتان عرض کنم اگه قالب طراحی شده توسط روی آدرس س ایتی که تو پروفایلتون هستش باشه : 1.سایت خیلی ستگینی طراحی شده 2.شما باید باید فایل اصلی جوملا که تو پوشه سیستم قالب جوملا هست رو فراخون کنید 3.باید تو فایلXML فولدرهای CSS وHTMLو...را تعریف کنید 4.سایتون باگ زیادی زیادی داره که من عکس باگ براتون قرارمیدم قالب خوبی طراحی کردید فقط یکم جزئیات را بیشتر اهمیت بدین تا به مشکل نخورین چون سیستم من وقتی سایتون باز کردم هنگ کرد این نشان سنگینی بیش از حد من خودم تازه کارم ولی ادامه حتما موفق میشود ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ساختار کلی باید این جوری باشد <?php /* * @copyright Copyright © 2008 - 2009 All rights reserved. * @license */ // no direct access defined( '_JEXEC' ) or die( 'Restricted access' ); ?> <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="<?php echo $this->language; ?>" lang="<?php echo $this->language; ?>" > <head> <jdoc:include type="head" /> <link rel="stylesheet" href="<?php echo $this->baseurl ;?>/templates/system/css/system.css" type="text/css" /> <link rel="stylesheet" href="<?php echo $this->baseurl ;?>/templates/system/css/general.css" type="text/css" /> <link rel="stylesheet" href="<?php echo $this->baseurl ;?>/templates/<?php echo $this->template ;?>/css/template.css" type="text/css" /> <?php if($this->direction == 'rtl') : ?> <link href="<?php echo $this->baseurl ;?>/templates/<?php echo $this->template ;?>/css/template_rtl.css" rel="stylesheet" type="text/css" /> <?php endif; ?> <link id="JTKLocalCss" href="css/template.css" rel="stylesheet" type="text/css" /> </head> <body> </body> </html> من تا همین اندازه می توم کمکتون چون خودم تازه کارم انشالله استادید متخصص جوملا بیشتر راهنمایی میکنند. شرمنده 1 واکنش ها : vahid0412 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid0412 3 ارسال شده در اردیبهشت 93 دوست عزیز باید خدمتان عرض کنم اگه قالب طراحی شده توسط روی آدرس س ایتی که تو پروفایلتون هستش باشه : 1.سایت خیلی ستگینی طراحی شده 2.شما باید باید فایل اصلی جوملا که تو پوشه سیستم قالب جوملا هست رو فراخون کنید 3.باید تو فایلXML فولدرهای CSS وHTMLو...را تعریف کنید 4.سایتون باگ زیادی زیادی داره که من عکس باگ براتون قرارمیدم قالب خوبی طراحی کردید فقط یکم جزئیات را بیشتر اهمیت بدین تا به مشکل نخورین چون سیستم من وقتی سایتون باز کردم هنگ کرد این نشان سنگینی بیش از حد من خودم تازه کارم ولی ادامه حتما موفق میشود Untitled.jpg این ساتی که کار کردم up نیستش اون سایت خودمه که زیاد روش وقت نزاشتم الان دارم روش کار میکنم ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ سلام من قالبی رو با html و css طراحی کردم حالا میخوام اونو تبدیل کنم به جوملا 2.5 مشکلی تویه نصب فالب ندارم قالبم با موفقیت نصب میشه فقط وقتی صفحه لود میشه فقط کدهای html رو اجرا میکنه و از css ها خبری نیست لطفا راهنماییم کنید دوستان مشکل حل شد اشکال اینجا بود که آدرس رو تویه لوکال هاست وارد نمی کردم و همون آدرس ویندوز بودش واسه همینم تویهویندوز درست اجرا میشد و تویه لوکال هاست اجرا نمی شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر