ehsan1 17 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام افزونه رایگانی جهت پرداخت آنلاین بانکی موجوده؟ معرفی بفرمایید ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام شما به سایت جومینا مراجعه کنید افزونه های کاملا رایگان زیادی برای بانک های مختلف ارائه شده 1 واکنش ها : ehsan1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام شما به سایت جومینا مراجعه کنید افزونه های کاملا رایگان زیادی برای بانک های مختلف ارائه شده ممنون ببخشید دو تا افزونه باری اتصال به بانک ملت و پارسایان بود و دیگر افزونه های پرداخت همکی برای فرم ها و فروشگاهها بود من پرداخت ملت و پارسیانو نصب کردم چطور میشه اطلاعات مربوط به درگاه رو وارد کنم؟در خود مازول قسمتی برای وارد کردن اطلاعات بانک جهت پرداخت موجود نبود همینطور چطور میشه تراکنش ها و پرداختهارو رویت رکد و در اصل بخش مدیرت پرداختها کجاست؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اردیبهشت 93 (ویرایش شده) ممنون ببخشید دو تا افزونه باری اتصال به بانک ملت و پارسایان بود و دیگر افزونه های پرداخت همکی برای فرم ها و فروشگاهها بود من پرداخت ملت و پارسیانو نصب کردم چطور میشه اطلاعات مربوط به درگاه رو وارد کنم؟در خود مازول قسمتی برای وارد کردن اطلاعات بانک جهت پرداخت موجود نبود همینطور چطور میشه تراکنش ها و پرداختهارو رویت رکد و در اصل بخش مدیرت پرداختها کجاست؟ ممنون درود بر شما افزونه سیستم جامع پرداخت بانک ملت را کارگزاری نمایید. فیلم آموزش رو هم ببینید. http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-extension-bank-commerce/bank-mellat.html ویرایش شده اردیبهشت 93 توسط تیرداد 1 واکنش ها : ehsan1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در اردیبهشت 93 ممنون ببخشید دو تا افزونه باری اتصال به بانک ملت و پارسایان بود و دیگر افزونه های پرداخت همکی برای فرم ها و فروشگاهها بود من پرداخت ملت و پارسیانو نصب کردم چطور میشه اطلاعات مربوط به درگاه رو وارد کنم؟در خود مازول قسمتی برای وارد کردن اطلاعات بانک جهت پرداخت موجود نبود همینطور چطور میشه تراکنش ها و پرداختهارو رویت رکد و در اصل بخش مدیرت پرداختها کجاست؟ ممنون فایلی که شما دانلود و نصب کردین یک کامپونت پس لازمه به قسمت پلاگین ها بروید و پلاگین های آنرا فعال کنید و بعد تو بخش مدیریت کامپونت تمام فرمایشات شما موجود میباشد 1 واکنش ها : ehsan1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر