JAFX 1 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام و درود خواهشا پاسخ بدین ... و خواهش میکنم که راهنمایی کنید... یک افزونه یا ماژولی رو میخوام که تمامی مناسبت های تقویم هر روز در اون نمایش داده بشه... اگر همچین چیزی وجود نداره ماژولی که امکان این رو داشته باشه که بتونم مناسبت ها رو بنویسم تا هر روز نمایش داده بشه هم برای من کفایت میکنه.... منتظر پاسخ شما اساتید بزرگوار هستم.... مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام تو فروشگاه جومینا افزونه ای که می خواین هست با همه امکانات موردنظر شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
JAFX 1 ارسال شده در اردیبهشت 93 از پاسختون ممنونم.. ببخشید منظورتون فروشگاه ساز بود ؟؟ میشه لینک بدین... خیلی لازم دارم این و.. مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
JAFX 1 ارسال شده در اردیبهشت 93 کسی نمی تونه پاسخ بده... این فروشگاه چومینایی که این آقا گفت کجاست.. لینکش رو اگه بدین ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر