Farzad66 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام در ویرچومارت چگونه کاربر پس از اینکه سفارش خود را تائید کرد فاکتور ؟مربوط را چپ کند ؟ در واقع پلاگینی برای ایجاد فاکتور وجود دارد ؟ که هم مهمان چاپ کند هم کاربر ؟ و هنگامی که سفارش تاید می شود کد مفی را از کجا باید غیر فعال کرد ؟ فقط کد رهگیری فعال باشد ؟ آیا ماژولی برای رهگیری کد محصول وجود دارد ؟ برای ارسال پیامک افزونه وجود دارد که به پنل خودم وصل کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
finerdesign 0 ارسال شده در تیر 93 با سلام در ویرچومارت چگونه کاربر پس از اینکه سفارش خود را تائید کرد فاکتور ؟مربوط را چپ کند ؟ در واقع پلاگینی برای ایجاد فاکتور وجود دارد ؟ که هم مهمان چاپ کند هم کاربر ؟ و هنگامی که سفارش تاید می شود کد مفی را از کجا باید غیر فعال کرد ؟ فقط کد رهگیری فعال باشد ؟ آیا ماژولی برای رهگیری کد محصول وجود دارد ؟ برای ارسال پیامک افزونه وجود دارد که به پنل خودم وصل کنم ؟ سلام منم همین مشکلات شما را دارم. پاسخی برای مشکلات دریافت نکردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر