JAFX 1 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام خسته نباشید ماژولی رو میخواستم که بتونه مناسبت همون روز رو نمایش بده... و البته به صورتی باشه که خودم بتونم مناسبت ها رو دستی وارد کنم .... و. همچنین روز شما هم داشته باشه یعنی مثلا 2 روز دیگه مناسبت دیگری اگر باشه... بعد دو روز آن مناسبت را نمایش بده... امیدوارم منظورم رو رسونده باشم. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما واقعیتا من همچین افزونه رو ندیدم حتی نمیدونم خود جومینا اینو داره یا نه اما پلاگین های آماده ای رو قبلا دیدم که اینکار رو می کنند ولی باید توی قالب تون بصورت دستی قرارش بدید کمی جستجو کنید اگر پلاگین مورد دلخواه رو پیدا کردید برای قرار دادن در قالب راهنمایی تون می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
JAFX 1 ارسال شده در اردیبهشت 93 خدا عمرتون بده.. بالاخره جواب دادین.. سلام یه چیز شبیه این میخواستم ... یعنی هر 24 ساعت عوض شه... خودم دستی همه چیز و می نویسم و وارد میکنم.. فقط میخوام که این هر 24 ساعت یک برگ(ورق) عوض شه... یعنی فردا که شد دیگه چیزهای که واسه امروز نوشته بودم رو نمایش نده.. و مطالب فردا رو که قبلا نوشته بودم رو نمایش بودم... ممنون میشم اگه بازم پاسخ بدین.. مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما خواهش می کنم ببینید تقویم جلالی کدش توی نت زیاد هست اما با رویداد متسفانه حداقل من ندیدم به نظرم یکمی شما کد شخصی سازی شده نیاز دارید اگر توی گوگل بگردید شاید یکی پیدا کنید که نظر تون رو جلب کنه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر