topmihan 141 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام دوستان من با استفاده از کامپوننت تماس خود جوملا یه مجموعه و یه تماس درست کردم و منویی رو به اون تماس اختصاص دادم ولی موقع ارسال پیام از داخل سایت این خطا میادش چرا؟ رهگیری از این آدرس با شکست مواجه شد topmihan@yahoo.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elmi1413 7 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام دوستان من با استفاده از کامپوننت تماس خود جوملا یه مجموعه و یه تماس درست کردم و منویی رو به اون تماس اختصاص دادم ولی موقع ارسال پیام از داخل سایت این خطا میادش چرا؟ رهگیری از این آدرس با شکست مواجه شد topmihan@yahoo.com سلام تنظیمات ایمیل سرور رو چک کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در اردیبهشت 93 بله روی smtp قرار گرفته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام با ایمیلهای دیگری هم تست کنید مثل جیمیل و یا ایمیل سایتتون ، ببینید به اونها هم ارسالی صورت میگیره یا نه موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elmi1413 7 ارسال شده در اردیبهشت 93 منهم با یکی از سرورها این مشکل رو داشتم از افزونه تماس با ما به جز پیش فرض جوملا استفاده کردم و مشکل رفع شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در اردیبهشت 93 هر ایمیلی رو در تنظیمات سایت قرار میدم بازم موقع ارسال پیام در سایت خطا ذکر شده در پست نخست رو نمایش میده لطفا یکی کمکم کنه دوست دارم با همین کامپوننت تماس خود جوملا کار کنم چون اگه خودش این امکان رو داره لزومی به نصب افزونه دیگه ای نیست ممنون میشم از اساتید اگه کمک فوری برسونن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام اگر از جوملای سایر تیمها استفاده میکنید ، در پوشه ای جداگانه ، جوملای فارسی تیم جومینــــــا را نصب کنید و با همان تنظیمات فعلیتون تست کنید اگر جواب داد یعنی مشکل از هسته جوملاتونه موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در اردیبهشت 93 والا امروز بخاطر یکی از دوستان اومدم و آخرین نسخه جوملا 2.5 رو از جومینا گرفتم و نصب کردم و الان که شما گفتید رفتم و روی اونم تست کردم ولی اونم خطا میده خودتون ببینید http://testjoomina.topware.ir/index.php/2013-04-25-15-58-44 و اینکه آیا تنطیمات ایمیل جوملا رو درست گذاشتم یا نه؟؟؟!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام تنظیماتتون یه مقدار اشکال داره . لینک زیر رو ببینید ، کامل متوجه میشید http://sanjib.org/post/using-gmail-smtp-servers-in-joomla موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در اردیبهشت 93 ممنون از پاسخ خوبتون ولی بازم نشد گفتم بیام پس کلا با ایمیل از هاستم انجام بدم و طبق این آموزشتون رفتم http://www.joominahost.com/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4/21-%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA-smtp-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%84-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7.html ولی باز هم خطا میده چه کنم من؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام با ادمین سرورتون صحبت کنید ببینید آیا اجازه ارسال ایمیل از طریق smtp رو دارید یا نه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر