mbnnik 5 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام و. احترام خدمت دوستان گرامی من وقتی از پلاگین mvThumbnails برای ساخت تصاویر بند انگشتی استفاده میکنم ارور میدهد زمانی که تو لوکال استفاده میکنم مورد نداره اما تو سرور ارور میده!!؟ وقادر به ساخت تصویر بند انگشتی نیست!! تو بقیه سایتهایم هم همین مشکل را دارد!!؟ باتشکر ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ !!!!!!!!!!؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام لطفا" اسپم نکنید ! تصویری که قرار دادید چندان واضح نیست متن خطا رو قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mbnnik 5 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام واحترام چشم!! ممنون ولی از هر پلاگینی برای ساخت تصویر کوچک استفاده میکنم ارور میده!!؟ اولش کل صفحه را ارور میگیره بعد تصاویر را بهم نشون میده یه مواقعی هم تصویر نشون نمیده تو لوکال هاست ویندوز مورد نداره اما تو سرور مورد داره!!؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام بازم که متن خطا رو قرار ندادید به هر حال اگر فقط روی هاست این مشکل رو با هر افزونه ای دارید ، متن خطا رو به ادمین سرورتون گزارش کنید تا راهنماییتون کنند ممکنه از تنظیمات سرور باشه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mbnnik 5 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام و خسته نباشی خدمت دوستان گرامی و ممنون از راهنمایی هایتان مشکل از تصاویرم بود تصاویرم اسمهاش خیلی بلند بود استاندارد نبود اسم روی سرور لینوکس بدون فاصله ,انگلیسیترکیب اعداد حروفحداکثر 16 حرف برای من اسمهایش طولانی شده بود بهمین خاطر ارور میداد عکسهام را دوباره آپ کردم مشکل برطرف شد بحرحال بازم ممنون از راهنمایی های شما دوستان گرامی 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر