smjm 1 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام خدمت همه عزیزان جدیدا یکی از قالب های تجاری یکی از شرکت های خارجی رو به رایگان دانلود کردم ولی در فوتر قسمت سازنده قالب و ... هرکاری میکنم اطلاعات از بین نمیره و ای پیغام رو در قالب کامنت گذاشته: You CAN NOT remove (or unreadable) those links without permission. Removing the link and template sponsor Please visit smartaddons.com or contact with e-mail (contact@ytcvn.com) If you don't want to link back to smartaddons.com, you can always pay a link removal donation. This will allow you to use the template link free on one domain name. Also, kindly send me the site's url so I can include it on my list of verified users. حتی نتونستم تنظیمات css این قسمت رو عوض کنم و فونت متن رو صفر کنم که نمایش نده!!!! فایل index.php قالب رو تغییر دادم ولی بازم تغییری نکرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام اول دمو دوم مشخصات کامل از قالب : شرکت سازنده + نام قالب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر