ehsan1 17 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام بهترین دایرکتورساز فارسی و بدون مشکل برای جوملا2.5 چی مناسبه؟ ممنون میشم معرفی بفرمایید و لینک دانلودو قرار بدید ممنون ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ افزونه مناسب و فارسی در این زمینه که کار راه بنداز باشه موجود نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام لیست کامل اینجا هست http://extensions.joomla.org/extensions/directory-a-documentation/directory ببینید فارسی کدوم رو میتونید تو نت پیدا کنید، شاید Mosets Tree باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام سرچ کردم و به k2 رسیدم نظرتون راجب k2 چیه؟مناسب هستش؟ از کجا میتونم آخرین نسخه فارسیشو دانلود کنم تو انجمن یک لینک بود اما ظاهران دامنه ای که لینک دانلود روشه اکسپایر شده اگر نظرتون راجبه k2 مثبته ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosein67 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 به نظره من سوبی 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در اردیبهشت 93 سوبی فارسیش موجوده؟ k2 رو کسی تائید نمیکنه؟ ممنون میشم دوستانی که با این دو کار کردند راهنمایی کنند هیمنطور اگر با افزونه های مشابه که امکانات مناسبی داشه باشه و فارسی باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosein67 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 sobipro فارسیش موجوده منتهی ماژول هاش تجاری هستن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در اردیبهشت 93 فکر کینم k2 بهتر باشه چون دوستان اگر آخرین نسخه فارسی این افزونه رو کسی داره ممنون میشم لینکشو زحمت بکشید قرار بدید همینطور اگر مازولهاش هم معرفی کنید ممنون میشم مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر