ghanarix 2 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام البته باید بگم که من پارسال این فروشگاهساز را نصب کردم ولی بعدش پاکش کردم تا الان فکر کنم یه مقدار با پاک کردنش هم مشکل داشتم الان که دوباره نصب کردم به خوبی نصب شد ولی هنگام ایجاد مجموعه و یا محصول جدید به این شکل در میاد که عکسش را گداشتم. من این فروشگاه ساز را روی لوکال نصب کردم مشکلی نداشته. سایت من مشکل داره نمیدونم چکار کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadirayaneh 34 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما این دو تا مشکل میتونه داشته باشه یک : زبان فارسی سیستمتون نصب نیستبخاطر همین زبان فارسی هم ریخته نشون میده راهکار: اگه ویندوزتون سونه (7) برید به این قسمت : start/control panel/Region and Language/ سربرگ فرمت از English به Persian تغییر دهید باید درست بشه دو:احتمال داره یونی کد فایلتون utf8 نبوده ، باید از قسمت پنل هاستتون ،توی بخش پی اچ پی مای ادمین phpmy admin یونیکد را تغییر بدهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در خرداد 93 سلام یک بارپاک کن دوباره بریز ببین مشکل حل میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر