aminweb 26 ارسال شده در اسفند 89 با سلام...قالبی که با آرتیستر ساخته میشه نسبت به قالب های دیگه دیر لود میشه...میخواستم ببینم نرم افزاری هست که بشه این قالب ها را اپتیمایزر کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اسفند 89 با استفاده از پلاگين هاي فشرده سازي يا همون جي زيپ ميتونيد تا حدي اين مشكل را برطرف كنيد! ولي در كل راه درست كم كردن حجم كدها با بازنويسي كدها است كه كار زمان بري است! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 با سلام توصیه میشه در صورت امکان از قالب های آرتیستییر استفاده نکنید. در هر صورت اینگونه قالبها نسبت به بقیه کند هستند. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در اسفند 89 این قالب ها علاوه بر کندی مشکلات دیگه ای هم دارن مثلا من قبلا که تازه وارد بودم یکی رو داشتم دور از جونم ماییه ننگ بود با اون کار های عجیبی که میکرد با هیچ مرور گری جز موزیلا هم سازگار نبود. منم پیشنهاد میکنم بیخیال این قالب بشی.:thankyou::1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اسفند 89 بابا بنده خدا در اين حد هم بد نيست و اگر به طور صحيح فارسي سازي بشه خوب هم است و مشكلاتش كمتر از محسناتش است ميتوان با ارتيستر قالب هاي بسيار زيبايي را طراحي كرد كما اينكه قالب هايي رو ديدم كه خيلي هم زيبا بوده ! ولي دركل به سليقه ايراني ها طراحي نشده ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در اسفند 89 بابا بنده خدا در اين حد هم بد نيست و اگر به طور صحيح فارسي سازي بشه خوب هم است و مشكلاتش كمتر از محسناتش است ميتوان با ارتيستر قالب هاي بسيار زيبايي را طراحي كرد كما اينكه قالب هايي رو ديدم كه خيلي هم زيبا بوده ! ولي دركل به سليقه ايراني ها طراحي نشده ! ولی به نظر من صرف نمیکنه وقت روش گذاشت و منتش رو کشید. تازه با این سرعتی که ما تو ایران داریم قالب هرچی زشت تر باشه اما سرعت لودش زیاد باشه ارزشش رو نداره. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اسفند 89 از همتون بابت پاسخ دادن متشکرم...اما میشه به این سایت آزمایشی که روی یه هاست رایگان آپ شده نگاه بیندازین و نظر بدین...با آرتیستر طراحی شده و آقای گنجی هم در فارسی سازیش لطف کردن...ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اسفند 89 ادرس سايت رو فراموش كرديد بزاريد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اسفند 89 ادرس سايت رو فراموش كرديد بزاريد شرمنده http://aminweb1.gigpa.com/site/ دوستان اگه میشه مختصر یه توضیحی هم در مورد تاثیر منفی هاست رایگان بر سرعت لود شدن هم بدین...مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام سرعت لودش بدک نبود البته ناگفته نماند شاید چون سرعت بنده خوب هست دیر لود شدن رو احساس نکردم ولی به نظرم بد نیست... در مورد هاستهای رایگان صرفنظر از بحث سرعتش باید عرض کنم هاستهای رایگان با توجه به تنظیماتی که ادمین سرور اعمال می کنه یکسری محدودیتهایی رو براتون بوجود میاره و دیر یا زود بالاخره به مشکل می خورید...در کل اگر با جوملا یا هر سیستم مدیریت محتوایی می خواهید بطور جدی کار کنید پیشنهاد می شه از هاستهای رایگان استفاده نکنید... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اسفند 89 با سلام سرعت لودش بدک نبود البته ناگفته نماند شاید چون سرعت بنده خوب هست دیر لود شدن رو احساس نکردم ولی به نظرم بد نیست... در مورد هاستهای رایگان صرفنظر از بحث سرعتش باید عرض کنم هاستهای رایگان با توجه به تنظیماتی که ادمین سرور اعمال می کنه یکسری محدودیتهایی رو براتون بوجود میاره و دیر یا زود بالاخره به مشکل می خورید...در کل اگر با جوملا یا هر سیستم مدیریت محتوایی می خواهید بطور جدی کار کنید پیشنهاد می شه از هاستهای رایگان استفاده نکنید... پیروز باشید مرسی آقای فرحزادیان...میشه یه هاست شرکتی را که واقعا به دردم بخوره و امتحان پس داده ها باشه را واسم معرفی کنین؟من تازه 3 ماهه که به طراحی اومدم...میدونم باید در یه موضوع جدید طرح میکردم اما اگه لطف کنین ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر