topmihan 141 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام دوستان من از محتویات سایتی که طراحی کردم بک آپ گرفتم و حالا میخوام اونو روی هاستی که دایرکت ادمین هستش برگردونم دارم تنظیمات configuration رو انجام میدم ولی بر خلاف سی پنل که به راحتی مسیر لاگس و تمپ رو میتونم بفهمم تو این نمیتونم اینکار رو بکنم و دو روزه درگیرم ممنون میشم بگید چه مسیری باید بزنم براش متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام/home/username/domains/domain.com/public_html/logs/home/username/domains/domain.com/public_html/tmp username: نام کاربری ورود به هاست domain.com: آدرس دامینتون توجه کنید / اول هست 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در اردیبهشت 93 منم همچین مسیری رو میزنم واسش ولی در بخش سیستم اینفورمیشن پنل مدیریت که میرم روبه روی لاگس و تمپ گزینه Unwritable بصورت قرمز رنگ هستش یعنی آدرس اشتباه هستش چه کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام نباید مشکلی باشه، در صورت نیاز اطلاعات هاست و ادمین جوملاتون رو برام بفرستید تا بررسی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر