mehdighasemi 2 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام دوستان من آر اس فرم رو نصب کردم الان میخوام به سامانه ای که دارم وصل کنم تا زمانی که کسی ثبت نام کرد پیام برام بفرسته ولی هرکار میکنم نمیشه من این کد رو از مدیریت سامانه دانلود کردم و در قسمت ویژگی ها ی فرم بعد اسکریپت ها قرار میدم ولی عمل نمیکنه اینم اکه دوستان کمکم کنن ممنون میشم <?php require_once('lib/nusoap.php'); $client = new nusoap_client('http://panell.738sms.ir/post/send.asmx?wsdl' true); $err = $client->getError(); if ($err) { echo 'Constructor error' . $err; } $parameters['username'] = "******"; $parameters['password'] = "******"; $parameters['to'] = "9100000"; $parameters['from'] = "30007477"; $parameters['text'] ="textsms"; $parameters['isflash'] =false; $result = $client->call('SendSimpleSMS2', $parameters); print_r($result); ?> 1 واکنش ها : farzin_blue نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzin_blue 3 ارسال شده در اردیبهشت 93 با عرض سلام دوستان هر کی بلده خواهشا یک آموزش کامل با یه نمونه کد کامل بده. واقعا منم نیاز دارم اما هیچچچچچکس پیدا نمیشه هیچجا توضیح بده ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdighasemi 2 ارسال شده در اردیبهشت 93 مثل اینکه کسی نیست کمک کنه ؟؟؟ 1 واکنش ها : farzin_blue نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در اردیبهشت 93 واقعا هیچ کس نیست توضیح بده.همین فروم یه آموزش گذاشتن و توضیح دادن اما هیچکس جواب اشکالات و سوالات و نداد 1 واکنش ها : farzin_blue نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر