perkas 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 (ویرایش شده) سلام من یه افزونه رو میخوام فارسی کنم ولی وقتی معادل فارسیش رو میزنم بصورت علامت سوال نشونم میده تو فایل ایکس ام ال utf8 هست انکدینگش یه پوشه هم برای فایل فارسی ساختم حتی تعداد کارکترهاش رو هم به تعداد همون کلمه انگلیسی گذاشتم ( تمام مراحل ترجمه رو قبلا برا یکی دو افزونه انجام دادم - ولی این افزونه نمیدونم چه مرگشه ) اگه کمکم کنین بعد از ترجمه افزونه رو همینجا آپ میکنم افزونه خوبیه و خیلیها دنبالشن یه مدیریت آگهیه که امکانات خوبی داره ویرایش شده اردیبهشت 93 توسط perkas نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام موقع ذخیره کردن فایل ، فایل را باید با انکودینگ utf8 ذخیره کنید البته در بعضی افزونه ها با استفاده از دستور charset هم برای افزونه ، انکودینگ تعریف میشه که در اینصورت اونم باید روی utf8 تنظیم کنید به انکودینگ جداول دیتابیس هم توجه کنید که روی utf8_general_ci باشه موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : perkas نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
perkas 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 به همین صورتی که گفتین عمل کردم حالا دیگه علامت سوال هم نمیاره بجاش اسم افزونه رو تو باتنی که ترجمش کردم میاره ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ مشکل حل شد من با utf-8 خالی ذخیرش میکردم با UTF-8 without BOM ذخیرش کردم درست شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر