هاشمی 12 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام و درود من میخوام یه فروشگاه حرفه ای واسه یکی از مشتری هام بزنم گفته میخوام یه چیزی شبیه و در حد و حدود فروشگاه فینال باشه؟ آیا امکانش هست یه همچین چیزی با جوملا راه اندازی کرد؟ از چه افزونه هایی باید استفاده کرد؟ آیا قالب خارجی شبیه اون میشه وجود داره یه مثل منو مثل اون سایت؟ با تشکر ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ سلام مجدد کسی نبود ازدوستان راهنمایی کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadirayaneh 34 ارسال شده در خرداد 93 (ویرایش شده) با سلام و درود من میخوام یه فروشگاه حرفه ای واسه یکی از مشتری هام بزنم گفته میخوام یه چیزی شبیه و در حد و حدود فروشگاه فینال باشه؟ آیا امکانش هست یه همچین چیزی با جوملا راه اندازی کرد؟ از چه افزونه هایی باید استفاده کرد؟ آیا قالب خارجی شبیه اون میشه وجود داره یه مثل منو مثل اون سایت؟ با تشکر ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ سلام مجدد کسی نبود ازدوستان راهنمایی کنه؟ با افزونه فروشگاه ساز جوم شاپینگ یا ویرچومارت میتونید ، اما من خودم جومشاپینگ رو ترجیح میدم توضیحات بیشتر پ خصوصی بزنید بهتون اعلام میکنم ویرایش شده خرداد 93 توسط محمدهادی حقیقی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر