yahoo2011 0 ارسال شده در اسفند 89 من وقتی که رزولیشن را بر روی 1024 قرار می دهم سایت من درست است اما وقتی که رزولیشن تغییر می کنم چیدیمان سایت من هم تغییر پیدا می کند و بهمریختگی بوجود می آید برای رفع این مشکل چه کاری باید انجام داد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید از چه قالبی استفاده می کنید؟ لینک یا دمو؟ سعی کنید از قالبهای استاندارد و کاملا سازگار استفاده کنید... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 با سلام منظورتون از بهم ریختگی چیه؟موقعیت ها دچار مشکل میشن؟ دوست عزیز اگر آدرسی از سایتتون بگذارید دوستان بهتر میتونند کمک کنند. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در اسفند 89 سلام دوست عزیز شما قالبتون رو اگه بخواهید بر روی ازولیشن 1024 طراحی کنید باید این رو هم در نظر بگیرید که رزولیشن همه کاربرانتون 1024 نست پس باید از قالب هایی استفاده نمایید که روی هر دو رزولیشن جواب میده. باز هم شما باید یک دمو از سایت خودتون برای ما بدید تا ببینیم مشکل از کجاست!سلام دوست عزیز شما قالبتون رو اگه بخواهید بر روی ازولیشن 1024 طراحی کنید باید این رو هم در نظر بگیرید که رزولیشن همه کاربرانتون 1024 نست پس باید از قالب هایی استفاده نمایید که روی هر دو رزولیشن جواب میده. باز هم شما باید یک دمو از سایت خودتون برای ما بدید تا ببینیم مشکل از کجاست! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر