sajad dp 1 ارسال شده در اسفند 89 سلام یک قالب مذهبی دیدم که برای یکی از سیتستم های بلاگدهی ولی به نظرم میاد اگه تو همین طرح دوستان طراح یک قالب جوملا طراحی کنن چیز جالبی بشه (یا اینکه همین رو ترجمش کنن) این هم لینکش: http://shiatheme.com/files/themes/blogfa/free/yareza/HOME_PAGE_shiatheme_com_yareza_free_theme.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در اسفند 89 ســـــــــلام قالب بدی نیست اما این نظر رو باید دوستان طراحی بدن که آیا این قالب ارزش این رو داره که بخوان برای طراحی روش وقت بزارند یانه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در اسفند 89 سلام دوست عزیز این قالب به نظر من جذابیت خاصی نداره و قالب زیباتری میشه در این رابطه طراحی کرد انشا الله بعد از تموم شدن اموزش کامپوننت نویسی به سراغ نوشتن قالب خواهم رفت و سعی می کنم یه قالب مذهبی جالب اماده کنم . شاید نزدیک های عید نوروز بتونم اولین قالبم رو خدمت دوستان جومینایی ارائه کنم خواستن توانستن است . موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 89 سلام عروسکی نیست یذره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در اسفند 89 سلام دوست عزیز این قالب به نظر من جذابیت خاصی نداره و قالب زیباتری میشه در این رابطه طراحی کرد انشا الله بعد از تموم شدن اموزش کامپوننت نویسی به سراغ نوشتن قالب خواهم رفت و سعی می کنم یه قالب مذهبی جالب اماده کنم . شاید نزدیک های عید نوروز بتونم اولین قالبم رو خدمت دوستان جومینایی ارائه کنم خواستن توانستن است . موفق باشید سلام عروسکی نیست یذره ؟ به هرحال قالب عروسکی هم برای خودش یک نوع قالبه دیگه! =-----------------------= هدف این بود که یک ایده جدید به دوستان طراح معرفی کنم... راستی نمونه سوارشدش (نصب شده روی سیستم بلاگدهی!) رو روی یکی از وبلاگهای قدیمیم گذاشتم تا بهتر بشه بررسیش کرد: traway.blogfa.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در اسفند 89 سلام دوست عزیز این قالب به نظر من جذابیت خاصی نداره و قالب زیباتری میشه در این رابطه طراحی کرد انشا الله بعد از تموم شدن اموزش کامپوننت نویسی به سراغ نوشتن قالب خواهم رفت و سعی می کنم یه قالب مذهبی جالب اماده کنم . شاید نزدیک های عید نوروز بتونم اولین قالبم رو خدمت دوستان جومینایی ارائه کنم خواستن توانستن است . موفق باشید سلام عروسکی نیست یذره ؟ به هرحال قالب عروسکی هم برای خودش یک نوع قالبه دیگه! =-----------------------= هدف این بود که یک ایده جدید به دوستان طراح معرفی کنم... راستی نمونه سوارشدش (نصب شده روی سیستم بلاگدهی!) رو روی یکی از وبلاگهای قدیمیم گذاشتم تا بهتر بشه بررسیش کرد: traway.blogfa.com وقتی قالب رو روی وبلاگ قرار میدی جالب تر میشه. راستی قبلا هم وبلاگ جالبی داشتیا!!!!!!!!!1:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اسفند 89 سلام دوستان به نظر من هم خیلی ساده و عروسکی هست و میشه بیشتر روش کار کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در اسفند 89 سلام به نظر من قالب عروسکیه ولی به هر حال به نظر دوستمون باید احترام گذاشت هر کس نظری داره و من هم به نظر این دوستمون احترام می ذارم اگر کسی می تونه این قالب را تبدیل کنه زحمتشو برای این دوستمون بکشه ارادتمند : امیر حاجیان :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر