MILAD72 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام من قالب فارسی Epic رو تازه نصب کردم اما این ارور رو میده Fatal error: Class 'JParameter' not found in /home/u604904489/public_html/templates/jsn_epic_free/php/jsn_setup.php on line 122 لطفا راهنمایی کنید باتشکر ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ مسئولین محترم جومینا بعد از 3 روز یکی نباید جواب مارو بده؟؟ خسته شدم سایتم رو هواس به خدا ممنون میشم زود تر جواب بدین تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام دوست عزیز ، استفاده بی مورد از دکمه گزارش ، اخطار در پی دارد ! کاربرد این دکمه برای گزارش پستهای خلاف قوانین هست نه گرفتن جواب زورکی ! لطف کنید قوانین رو مطالعه کنید . اینبار رو نادیده میگیریم نیازی به این همه صبر کردن هم نبود چرا که راجع به این خطا بارها و بارها بحث شده . کافی بود سرچ میکردید به هر حال ، پاسخ شما اینست که قالبی که نصب کردید با نسخه جوملای شما سازگاری ندارد موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر