atkmilad 7 ارسال شده در فروردین 93 سلام من یه سایت کامل رو با دو قالب طراحی کردم که صفحه اول قالب متفاوت از صفحات دیگه است و قسمت کامپوننت مطالب رو از قالب صفحه ورودی حذف کردم ولی قالب دوم این مورد رو داره. با منو ها هیچ مشکلی ندارم ولی روی مطالبی که توی صفحه اصلی کلیک می کنم، به جای اینکه به قالب دوم بره ، بر می گرده به همین قالب که قسمت مطالبش رو حذف کردم و هیچ چیزی رو نشون نمیده. توی قسمت سرپرستی یه منوی جداگونه ساختم و برای هرکدوم از عناوین صفحه اصلی، توی اون یه زیر منو ساختم و این مشکل به این شکل حل شد. می خواستم ببینم که راه حلی وجود داره یا همین راه درسته که برای هر مطلب یه منو بسازم با این توصیف که اگر تعداد مطالب بره بالا، کار خیلی خیلی سخت میشه ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در فروردین 93 درود بر شما به دو روش این کار انجام پذیر است. 1- بدین رویه که انجام دادید را دنبال کنید. ولی پوسته ی که بخش content را دارا می باشد را پوسته پیشفرض بگذارید و تنها در برگ نخست پوسته دوم را برگزینید. بدین سان همواره پوسته ی که بخش content را داراست پیشفرض خواهد بود و نیازی به سامان دهی (تنظیم) نیست. 2- اگر پوسته ها همسان هستند و تنها در بخش content یکسان نیستند ،به جای به کار گیری دو پوسته می توانید این رویه را به کار ببندید. http://forum.joomina.ir/topic/24804-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D9%87%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%B1-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
atkmilad 7 ارسال شده در فروردین 93 ممنوندر مورد روش اول همین کارها رو کردم ولی برای هر کدوم از مطالب باید یه منو با صفحه پیش فرض قالب حاوی کانتنت بسازم تا به قالب جدید منتقل بشه وگرنه توی همون .صفحه باقی می مونهمورد دوم را دارم بررسی میکنم ببینم چی میشهیا علی------------------------------------------------------------------------------------------------------------------آقا یکی از دوستان راهنمایی کرد و حل شد . راحت ترین را ه اینه:یک منو ایجاد کنید از نوع مجموعه بلاگ و متصل کنید به مجموعه ای که مطالب شما داخلش هستدر مدیریت قالبها ، قالب دوم خود را باز کنیدو منوی ساخته شده را بهش منتصب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر