mimfa 0 ارسال شده در فروردین 93 (ویرایش شده) سلام توی یه تاپیک دیگه مشکلمو مطرح کردم ولی دیگه کسی جواب نداد توروخدا کمک کنید میخوان درگاهمو ببندن. هم پلاگین بانکیتونو برای سرور خارجی و هم برای سرور ایرانی نصب کردم ولی همه موقع ورود به بانک این خطارو میده. سرور من آلمانه. Forbidden You don't have permission to access /components/com_joominapay/views/prepayment/tmpl/joominamellat.php on this server. حتی جومشاپینگو هم بارها و بارها پلاگینایه بانکیشو نصب کردم همین خطارو میده شماره ترمینال و یوزر پسوردمم درسته . پرمیشن آدرسایه بالا رو هم چک کردم همون 644 هست ویرایش شده فروردین 93 توسط مصطفی صفرعلی عنوان تاپیک اصلاح شد ! لطفا" قوانین را رعایت فرمایید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pourmoshtagh 35 ارسال شده در فروردین 93 سلام توی یه تاپیک دیگه مشکلمو مطرح کردم ولی دیگه کسی جواب نداد توروخدا کمک کنید میخوان درگاهمو ببندن. هم پلاگین بانکیتونو برای سرور خارجی و هم برای سرور ایرانی نصب کردم ولی همه موقع ورود به بانک این خطارو میده. سرور من آلمانه. Forbidden You don't have permission to access /components/com_joominapay/views/prepayment/tmpl/joominamellat.php on this server. حتی جومشاپینگو هم بارها و بارها پلاگینایه بانکیشو نصب کردم همین خطارو میده شماره ترمینال و یوزر پسوردمم درسته . پرمیشن آدرسایه بالا رو هم چک کردم همون 644 هست آقا منم مشکل شما رو داشتم دادم یکی انجام داد برام. همه کار کردم ولی خودم نتونستم. به شما هم پیشنهاد میکنم همین کار رو کنید. ولی برای بار دیگر امتحان کنید کل سایت رو حذف کنید دوبیاره جوملا رو نصب کنید بغد جومشاپینگ بعدش درگاه شاید درست شدش.شاید تداخلی با افزونه دیگری دارد. 1 واکنش ها : mimfa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mimfa 0 ارسال شده در فروردین 93 آقا منم مشکل شما رو داشتم دادم یکی انجام داد برام. همه کار کردم ولی خودم نتونستم. به شما هم پیشنهاد میکنم همین کار رو کنید. ولی برای بار دیگر امتحان کنید کل سایت رو حذف کنید دوبیاره جوملا رو نصب کنید بغد جومشاپینگ بعدش درگاه شاید درست شدش.شاید تداخلی با افزونه دیگری دارد. سلام خیلی سخته بخوام دوباره این کارو انجام بدم کلی اطلاعات تو سایت دارم ایکاش میشد از کسی که واستون این کارو انجام داده بپرسید ببینید چیکار انجام داده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pourmoshtagh 35 ارسال شده در فروردین 93 سلام خیلی سخته بخوام دوباره این کارو انجام بدم کلی اطلاعات تو سایت دارم ایکاش میشد از کسی که واستون این کارو انجام داده بپرسید ببینید چیکار انجام داده پرسیدم اینو بهم گفت. این بیشترین اطلاعاتی بود که بهش رسیدم. توکل بخدا تصمیم بگیری. 1 واکنش ها : mimfa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در فروردین 93 سلام اقای انگوتی دراین زمینه کاربلد هستند ازاوکمک بگیرید 1 واکنش ها : mimfa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mimfa 0 ارسال شده در فروردین 93 سلام اقای انگوتی دراین زمینه کاربلد هستند ازاوکمک بگیرید باهاشون در میون گذاشتم یوزر پس هاستو هم بهشون دادم اما جواب نمیدن نمیدونم چرا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 93 ببینید دوست عزیز بیچاره داره خود سرور میگه مشکل از کجا است ! چشم بندی که نیست ؟! پرمیشن های پوشه و فایل های ذکر شده مناسب نیست دلیلشم اینه که هاست شما برای جوملا بهینه نیست ! در ضمن زدن پست با عناوین اینچنینی خلافه قوانین است این دفعه اخطار نمیگیرید لطفا تکرار نفرمایید 3 واکنش ها : مصطفی صفرعلی، Saeed_Shamsi و mimfa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mimfa 0 ارسال شده در فروردین 93 ببینید دوست عزیز بیچاره داره خود سرور میگه مشکل از کجا است ! چشم بندی که نیست ؟! پرمیشن های پوشه و فایل های ذکر شده مناسب نیست دلیلشم اینه که هاست شما برای جوملا بهینه نیست ! در ضمن زدن پست با عناوین اینچنینی خلافه قوانین است این دفعه اخطار نمیگیرید لطفا تکرار نفرمایید سلام من پرمیششن همه ی پوشه ها و فایلهای مرتبطشو بررسی کردم درست بود پس احتمالا طبق گفته یشما مشکل مال خود هاست هست راهی داره که من هاستمو عوض نکنم و بتونم این مشکلو برطرف کنم؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 با سلام برای مشکلات هاست ، کاری از دست شما ساخته نیست . موضوع رو به ادمین سرورتون گزارش کنید چنانچه مشکل رو برطرف نکردند میبایست سایتتون رو به هاست دیگری منتقل کنید در صورت تمایل میتونید هاستتون رو از جومینــــــا هاست تهیه کنید موفق و پیروز باشید یا حق 3 واکنش ها : mimfa، امیررضاتهرانی و Saeed_Shamsi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر