topmihan 141 ارسال شده در فروردین 93 سلام دوستان بلاخره با توجه به نصیحت دوست عزیز جناب صفرعلی تصمیم گرفتم شروع به طراحی صفر تا صد یه قالب جوملا کنم خب مشکلاتی دارم که با اجازتون میخوام تو این تاپیک بپرسم تا وقتی که قالب اوکی بشه خب من طرح دلخواهمو در فتوشاپ رسم کردم ( یعنی موقعیت هامو کشیدم که چی میخوام و کجا میخوام بعد دایو بندی هم در ایندکس زدم و بصورت بسته نصبی روی لوکال نصبش کردم الان هم دارم سی اس اس مینویسم واسش حالا اولین مشکل من : بخش بالایی سایت من قراره اینطوری باشه موقعیت هاش من بدین شکل دایو بندی کردم این قسمت رو <div id="p1"> <div id="menu-login"></div> <div id="top-menu"></div> </div> البته این بدون درنظر گرفتن شرط های پی اچ پی هستش و این کد در دایو main قرار داره برای موقعیت لوگاین فلوت چپ و برای موقعیت تاپ منو فلوت راست دادم وقتی با ?tp=1 موقعیت هامو تماشا میکنم این دو موقعیت در کنار هم قرار گرفتن ولی وقتی به هر کدومشون یه منو اختصاص میدم در بخش منولوگاین ماژول نمایش داده نمیشه کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟؟ ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 با سلام والا من کوچیکتر از اونی هستم که بخوام کسی رو نصیحت کنم . چیزی هم که گفتم در حد یه پیشنهاد دوستانه بود دیدید که بالاخره به مشکل برخورد کردید ، همین مشکلات میتونه در حین تبدیل هم رخ بده و یه جورایی طبیعیه سعی کنید به هنگام طراحی ، حالت پیشنمایش موقعیتها رو به لحاظ ظاهر زیاد بهش اکتفا نکنید ولی به لحاظ اطمینان از درستی فراخوانی موقعیت خوبه هر موقعیتی رو که میخواهید طراحی کنید قبلش یه ماژول برای اون موقعیت منتشر کنید و همینطور به طراحی تون ادامه بدید در مورد اینکه چرا محتوای موقعیت لاگین نمایش داده نمیشه این دیگه برمیگرده به اینکه چطور برای اون موقعیت یا موقعیتهای وابسته استایل نویسی کردید باید css هاتون رو بررسی کنید . سعی کنید عرضها رو متناسب لحاظ کنید که موقعیتهای دیگر دچار اختلال نشن بیشتر از این دیگه نمیشه راهنمایی کرد باید دموی آنلاین بدید ببینیم چیکار کردید در ضمن اینم بگم که این تاپیک محل مناسبی برای آموزش طراحی قالب نیست ولی تا جایی که مقدور باشه تو یه مواردی کمکتون میکنیم موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : topmihan و m4mali نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در فروردین 93 ممنون از پاسخ شما بزرگوار اینم دمو از سایتی که دارم راه اندازی میکنم http://toptop.topware.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 با سلام وارد مسیر templates/topmihan.ir/css/template.css شوید و کد زیر را پیدا کنید #menu-login { display: block; height: 40px; line-height: 20px; position: fixed; text-decoration: none; top: 0; width: 300px; } و بصورت زیر ویرایش کنید #menu-login { display: block; height: 40px; line-height: 20px; text-decoration: none; top: 0; width: 300px; float: left; } موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در فروردین 93 اینکار رو کردم ولی باز هم ماژول نمایش داده نمیشه من میخوام در اینجا یه منو بذارم که فقط 2 تا گزینه داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر