behnoushnorouzi 4 ارسال شده در فروردین 93 سلام بعد از نصب این پلاگین error 404 می دهد. لطفا راهنمایی بفرمایید آخرین ورژن قرار داده شده در سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 با سلام در بخش کاربری سایت خطا 404 میده یا در بخش مدیریت ؟ افزونه را از کجا دانلود کردید ؟ آیا نسخه افزونه با نسخه جوملاتون سازگار هست ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behnoushnorouzi 4 ارسال شده در فروردین 93 با سلام در بخش کاربری سایت خطا 404 میده یا در بخش مدیریت ؟ افزونه را از کجا دانلود کردید ؟ آیا نسخه افزونه با نسخه جوملاتون سازگار هست ؟ موفق و پیروز باشید یا حق سلام خطا در قسمت مدیریت دیده می شود یعنی وقتی بر روی پلاگین کلیک می کنم با این خطا مواجه می شوم . هر دو افزونه را از سایت جومینا دانلود کردم که لینک هر دو در زیر می گذارم . درضمن سایت من جوملا 2,5 می باشد 1 - http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-extension-bank-commerce/joomshopping-mellat-bank.html 2- http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-extension-bank-commerce/farsi-joomshopping.html ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 با سلام افزونه رو حذف کنید و مجددا" نصب نمایید . ترجیحا" از طریق قسمت نصب از پوشه ، نصب کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behnoushnorouzi 4 ارسال شده در فروردین 93 با سلام افزونه رو حذف کنید و مجددا" نصب نمایید . ترجیحا" از طریق قسمت نصب از پوشه ، نصب کنید موفق و پیروز باشید یا حق سلام ممنون از راهنماییتون ولی من چندین بار این کار کردم . پلاگین نصب می کنه و اعلام می کنه با موفقیت نصب شده ، اما وقتی به قسمت پلاگین میرم و روش کلیک می کنم همون خطا رو نشون می دهد.!!! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ من هنوز منتظر هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 با سلام شما باید اول کامپوننت جومشاپینگ رو نصب کنید ، بعد پلاگینش رو آیا به همین ترتیب انجام دادید و بازم خطا میده ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behnoushnorouzi 4 ارسال شده در فروردین 93 با سلام شما باید اول کامپوننت جومشاپینگ رو نصب کنید ، بعد پلاگینش رو آیا به همین ترتیب انجام دادید و بازم خطا میده ؟ موفق و پیروز باشید یا حق سلام با تشکر از شما من قبل از اینکه مطلب اینجا بزار تمام این راهایی که شما فرمودید امتحان کردم . اما به نتیجه نرسیدم اگر واقعا راه حلی برای من دارید بفرمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر