farhad6169 125 ارسال شده در فروردین 93 (ویرایش شده) با سلام دوستان شاید طرح این موضوع در اینجا زیاد جالب نباشه، ولی گفتم شاید دوستانی باشند که مشکل مشابه داشته و تجربه حل آنرا داشته باشند. من با فایرفاکس که کار می کنم، وقتی که باز میشه کمی هنگ هستش بعد برای باز کردن هر تب جدید تغیریبا باید 20 ثانیه هنگ بکنه تا تب جدید شروع به لود شدن بکنه. با کروم هم که اصلا صفحه باز نمی شه. حتی صفحه setting خود کروم هم با نمی شه. اما با اینترنت اکسپلورر به خوبی و سرعت خوب صفحات لود میشه و کار می کنه. ویندزم و که سون هستش تازه عوض کردم فایروال ویندوز off هستش. فایروال آنتی ویروسم که نورتون 2013 هستش هم off کردم. ولی باز مشکل مرتفع نشد. با تشکر ویرایش شده فروردین 93 توسط فرهاد سليماني نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در فروردین 93 سلام من هم این مشکل رادادم فکرکنم بخاطراصلی نبودن نسخه های انها باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 با سلام اینکاری رو که میگم انجام بدید شاید مشکل برطرف بشه تو فایرفاکس از منوی help گزینه Troubleshooting Information رو انتخاب کنید و روی دکمه Reset Firefox کلیک کنید نکته مهمی که هست اینه که با اینکار کلیه تنظیمات فایرفاکس به حالت پیشفرض برمیگرده و اگر افزونه ای روی فایرفاکس نصب کرده باشید اون افزونه ها هم حذف میشن ! پس قبل از کلیک بر روی دکمه مذکور ابتدا روی دکمه Show Folder کلیک کنید و از کل محتوای این قسمت یک کپی در جایی دیگر تهیه کنید مشابه همین مورد رو هم برای کروم هم میشه انجام داد اگر با این روش مشکل حل نشه ایراد یا از تنظیمات فایروالتون هست یا اینکه سیستمتون ویروسی شده فایروال اگر به درستی تنظیم شده باشه خودبخود خیلی از این دست مشکلات حل میشه . توصیه میکنم فایروالتون رو غیرفعال نکنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر