vahidabbasi 0 ارسال شده در فروردین 93 سلام بعد از 20 مرتبه کلیک توو سایتم مرتب با ارور 503 مواجه میشم به هاستینگم چند بار گفتم میگه سایتت مشگل برنامه نویسی داره از سی پی یو زیاد داره استفاده میکنه در حالی که هاست ویژه گرفتم و روزانه 1200آی پی منحصر بفرد دارم میگه احتمالا یکی از کامپوننت ها مشگل داره و مصرف رو بالا برده ممنون میشم کمک کنید آدرس سایت : iranbcs.ir ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ سایتم رو میخوام وی آی پی کنم اگه کسی از دوستان مدیر میتونه مشگل خطای 503 رو برطرف کنه و سایم رو وی آی پی کنه هزینش رو میپردازم ممنون میشم کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 93 درود بر شما ابتدا خطاهایی که در بیشترین تعداد در فایل لاگ تون ثبت شده را اینجا قرار بدید تا برسی شود نام تمامی کامپوننت ها هایتان را اینجا بنویسید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahidabbasi 0 ارسال شده در فروردین 93 سلام اگه منظورتون داخل پشه logs که یه فایل بیشتر نبود با حجم 205 مگابایت به نام :plg_relatedThumbArticles.php فک میکنم یکی دوتا فایل خطای دیگه هم بود که هاستینگم پاکش کرده به نام error log که 5 مگابایت ارور ساخته بود هاستیگم گفت comprofiler زیاد داره از سی پی یو استفاده میکنه گفت بخش آموزش هم زیاد داره از سی پی یو استفاده میکنه ولی من این بخش رو که حذف کردم دوباره چک کردم دوباره خطای 503 پابرجا بود این هم تمام کامپوننت های سایتم: 1 ماژول منوی آبشاری جومینا 2 Banners 3 Payperdownloadplus 4 Extranews plugin - Language Pack 5 JA Ext Manager 6 JCE 7 JComments 8 jDownloads 9 joominajszarinpal 10 jshopping 11 Newsfeeds 12 Polls 13 RSForm 14 uddeim 15 VirtueMart 16 Weblinks 17 Xmap 18 galleryxml 19 JoomlaStats 20 comprofiler 21 swMenuFree 22 Content Page 23 Cache Manager 24 Configuration Manager 25 Contact Items 26 Control Panel 27 Installation Manager 28 Language Manager 29 MailTo 30 Mass Mail 31 Media Manager 32 Menus Manager 33 Messaging 34 Module Manager 35 Plugin Manager 36 Search 37 Template Manager 38 User فعال 39 User Manager 40 Wrapper 41 ارسال اثر 42 ارسال اثر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر