hosein67 0 ارسال شده در فروردین 93 با سلام می خواستم با جوملا2.5 دایرکتوری مشاغل درست کنم میشه راهنمایی کنید چه جوری می تونم انجام بدم؟ (سوبی2 جوملا 1.5 خیلی خوبه ماژول های جستجو و شاخه بندی شم هست اما مشکل اینکه واسه 2.5 نیست ) ممنون می شم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 93 درود بر شما mtree هم خیلی خوبه.اما تجاری هست افزونه های دیگه ای هم هستند اما به نظر من به mtree نمی رسند 1 واکنش ها : رامین انگوتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hosein67 0 ارسال شده در فروردین 93 درود بر شما mtree هم خیلی خوبه.اما تجاری هست افزونه های دیگه ای هم هستند اما به نظر من به mtree نمی رسند این برای 2.5 نیست یه چیزی بگین که رو 2.5 جواب بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در فروردین 93 سلام djclassifieds رو هم میتونید استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر