jafar007 40 ارسال شده در فروردین 93 سلام یکی از سایت هام جدیدا دوتا مشکل پیدا کرده. یکیش اینکه وقتی وارد سایت میشم بعد از یه مدت خودش یهو ریدایرکت میشه به یه سایت دیگه.که فکر میکنم چیزی مثل مالور گرفته ولی نمی دونم کجاست همه چی بنظر سالمه دومیش اینکه من از افزونه Coalaweb Traffic برای امار بازدید استفاده میکنم درست نشون میداد همه چی رو ولی الان فقط امار کل رو نشون میده بقیشم صفر شده . اون امار کل هم اضافه نمیشه بهش. کلا قاطی کرده. آدرس سایت اگر کسی بدون مشکل چیه خصوصی پیغام بده تا اطلاعات هاست و مدیریت رو بهش بدم. با تشکر یه سوال دیگه اگر الان روش Rsfirewall رو نصب کنم می تونه این مالویر یا ویروس یا هرچی که هست رو پاک کنه؟ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ مشکل ریدایرکت شدن رو پیداکردم بالاخره تو فایل index قالبم دوتا خط کد php اضافه شده بود قبل از تگ head اونارو پاک کردم درست شد ولی هنوز آمار سایت کار نمیکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 با سلام تغییر خاصی در سایت دادید ؟ یکبار دیتابیس رو Repair کنید و یکبار هم از منوی تعمیرات اون سه مورد رو انجام بدید ، ببینید مشکل حل میشه یا نه موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : jafar007 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jafar007 40 ارسال شده در فروردین 93 سلام نه اصلا سایت دستکاری نشده سایت چیزی نداره که بخواد دستکاری بشه فقط چندتا عکسه چیزهایی که گفتین رو انجام میدم ببینم درست میشه یا نه. بازم مرسی دوست عزیز ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ من دیتابیس رو repair oprimaize check کردم ولی بازم درست نشد. اون منوی تعمیراتی که میگین کجا هست تو مدیریت دیتابیس هست یا خود جوملا؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 اون منوی تعمیراتی که میگین کجا هست تو مدیریت دیتابیس هست یا خود جوملا؟ با سلام تو مدیریت جوملا در منوی وب سایت موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : jafar007 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jafar007 40 ارسال شده در فروردین 93 زدم ولی بازم نشد. بازم قفل کرده امار بازدید سایت. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ مشکل رو فهمیدم یه مالویر اومده بود تو هاستم که از پوشه های سیستم و فایندر plugin ها ایمیل انبوه فرستاده بود و سیستم اونارو بسته بود برا همین کار نمیکرد ماژول اون فایل های ویروسی رو که پاک کردم درست شد. 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر