alirezam50 25 ارسال شده در فروردین 93 سلام به یه کامپوننت که با کی 2 و جوملا مشکلی نداشته باشه نیازمندم . بجز ار اس سئو چی سراغ دارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 93 درود بر شما acesef با کی2 مشکلی نداره می تونید تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در فروردین 93 سلام دوست عزیز اگه کار ضرب العجلی نمیخوای انجام بدی و فرصت داری فک میکنم خودت رو وابسطه به یه کامپوننت سئو نکنی بهتره چون اکثراشون کامپوننتهای پیچیده ای هستن و با کوچکترین مشکلی لنگت میزان یه بار با یه تغییر تنظیم اشتباه کلی لینک هام رو تغییر دادم و کله امتیاز منفی خوردم.. البته از مزایای اونا میشه به این اشاره کرد که از یه ساختار یه پارچه داری استفاده میکنی و مجبور نیستی چندتا کامپوننت نصب کنی اکثرا نقشه سایت شبکه اجتماعی تگ کانیکال و... رو تحت پوشش میدن موفق باشی 3 واکنش ها : محمدحسین میری، ghanarix و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در فروردین 93 لینکهای(صفحات)سایتموگوگل یامتورهای جستجوی دیگه نمیشناسه چه راهی پیشنهاد میدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 93 با سلام در وبمستر گوگل سایت تون رو معرفی کردید؟ اگر بله چه خطایی مبنی بر ایندکس نکردن لینک هاتون داده؟ اگر نه سایت تون رو معرفی کنید و نقشه سایت تون رو درون ان ثبت کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در فروردین 93 سایتمو معرفی کردم وکلمات کلیدی هم براش گزاشتم ولی نمیشناسه . http://njiran.ir/news ادرس سایتی که جوملا هست . میشه یه انالیز کنید و یه راهنمایی کنید که چیکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 93 درود بر شما اگر اشتباه نکرده باشم تازه معرفی کردید درسته؟ برای ایندکس روز ها و شاید چند هفته طول بکشد نمی توان زمات دقیق داد باید صبور باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در فروردین 93 بعد مدتی صفخات دیگه ای که در سایتم هست هم میشناسه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 93 درود بر شما گوگل تمامی صفحات یک سایت رو که مخالف قوانینش نباشند رو ایندکس می کنه حال به خیلی چیزها بستگی داره که صفحات در رده های اول گوگل باقی بمونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در فروردین 93 الگوریتم های گوگل رو از کجا میتونم پیدا کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر