mahmoud554 0 ارسال شده در فروردین 93 با سلام و احترام و تبریک سال نو سایت من خطای مازول بازدید کننده سایت را می گرفت من هم اون را پاک کردم و ماژول سیستم آمارگیری از بازدیدکنندگان را از سایت جومینا گرفتم و نصب کردم ولی یک پیغامی می آورد که نمی دان چیست لطفا راهنمایی نمایید(Notice: Only variable references should be returned by reference in /home/wwwgolfl/domains/golf-lor.ir/public_html/modules/mod_celtawebtraffic/helper.php on line 259) آدرس سایت من www.golf-lor.ir است با تشکر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 با سلام ماژول celtawebtraffic را غیرفعال کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : mahmoud554 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahmoud554 0 ارسال شده در فروردین 93 (ویرایش شده) با تشکر از راهنماییتان یعنی باید دنبال افزون دیگری جهت آمار بازدید از سایت باشم یا مشکل را طور دیگری حل نمایم ؟؟؟ ولی من یک مشکل دیگر هم دارم که نمی دانم مربوط به چه چیز می باشد لطفا به متن پیغام توجه کنید هم بالای صفحه اصلی و هم پایین آن می آید Notice: Undefined property: ContentViewFeatured::$print in /home/wwwgolfl/domains/golf-lor.ir/public_html/templates/webx/html/com_content/featured/default_item.php on line 67 لطفا راهنمایی نمایید ویرایش شده فروردین 93 توسط mahmoud554 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 با سلام یعنی باید دنبال افزون دیگری جهت آمار بازدید از سایت باشم یا مشکل را طور دیگری حل نمایم ؟؟؟ آخرین نسخه افزونه رو نصب کنید اگر باز هم مشکل پابرجا بود از افزونه دیگری استفاده کنید ولی من یک مشکل دیگر هم دارم که نمی دانم مربوط به چه چیز می باشد لطفا به متن پیغام توجه کنید هم بالای صفحه اصلی و هم پایین آن می آید Notice: Undefined property: ContentViewFeatured::$print in /home/wwwgolfl/domains/golf-lor.ir/public_html/templates/webx/html/com_content/featured/default_item.php on line 67 این خطا دیگه مربوط به بحث این تاپیک نمیشه چون خطا مربوط به قالبتون هست در مسیری که در پیغام خطا مشخصه ، فایل default_item.php را ابتدا یک کپی ازش تهیه کنید و سپس حذفش کنید اگر در ارتباط با مشکل قالبتون سوال دیگری دارید در تاپیک جدید مطرح کنید موفق و پیروز باشیدیا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر