mbnnik 5 ارسال شده در فروردین 93 با سلام و خسته نباشی و تبریک سال نو خدمت دوستان گرامی میخواهم یک منو تشکیل بدهم که 3 زیر منو داشته باشه و زمانی که روی منو کلیک کردم زیر منو ها بصورت تصویر وسط سایت نمایش داده شود به عنوان مثال یک منو با نام نگارخانه درست کنم وقتی روشکلیک کردم 3 تا زیر منو تشکیل دهد با نام گالری ویدئو گالری صوت و گالری تصویری این 3 زیر منو به صورت تصویری باشد نمونه نوع منوهام را چطوری باید بسازم!!؟ با سپاس و تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zahra_no 1 ارسال شده در فروردین 93 سلام شما میتونین نگارخانه رو به یک مطلب وصل کنید که تو اون مطلب 3 تا عکس که هر کدوم از عکسا لینکی باشه برای یک صفحه خاص، قرار بدید 1 واکنش ها : mbnnik نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mbnnik 5 ارسال شده در فروردین 93 ممنون از راهنمایی تان اما بر اساس استایل نوع منو میخواستم انجام بدم با منو چطوری میشه پیاده سازی کرد!!؟ !؟ منو 3 زیر منو و یا بیشتر داشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر