computer_prospect 34 ارسال شده در فروردین 93 با سلام خدمت همه دوستان عزیز. دوستان من یک قالبی دارم که می خوام چند تا موقعیت در اون اضافه بشه و همچنین سایز قالب کمی بزرگتر بشه چون سایز قالب از کنارها 4 سانتی متر فاصله داره اما من می خوام 1 سانتی متر فاصله داشته باشه .. آیا از دوستان کسی می تونه زحمت بکشه این لطف رو بکنه و قالب رو درست بکنه؟ من اگر هزینه ای هم مد نظر داشته باشه مشکلی ندارم پرداخت می کنم .این سایت آقا ابوالفضل عباس (ع) هست و می خوام این سایت رو به بهترین شکل آماده کنم . اگر کسی موافقت کرد و تایم داشت در پیغام خصوصی هم دموی قالب رو نشون می دهم هم فایلهای مورد نیاز رو ارسال می کنم . منتظر پاسخ شما عزیزان هستم . با تشکر ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ دوستان این فایلی که پیوست کردم لینک فایل css قالب هست . میشه لطفا یک نگاه بندازید ببینید من کجای این کد رو تغییر بدهم که سایز قالب بزرگ شود . ممنون . http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13962845041.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 93 درود بر شما آدرس سایت تان را قرار بدید 1 واکنش ها : computer_prospect نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در فروردین 93 درود بر شما آدرس سایت تان را قرار بدید لطفا صندوق پستی خود را چک کنید . با تشکر . یا علی . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر