pezhman 0 ارسال شده در فروردین 93 (ویرایش شده) با سلام دوستان لطفا ببینید این چند خط ایرور دلیلش چیه ؟ ممنون میشم سریع جواب بدید خیلی لازم دارم Warning: syntax error, unexpected $end, expecting TC_DOLLAR_CURLY or TC_QUOTED_STRING or '"' in /home3/famgrou1/public_html/portals/projects/administrator/components/com_projectfork/languages/persian/section_projects.ini on line 193 in/home3/famgrou1/public_html/portals/projects/administrator/components/com_projectfork/_core/lib/language.php on line162 Warning: syntax error, unexpected '(' in /home3/famgrou1/public_html/portals/projects/administrator/components/com_projectfork/languages/persian/section_tasks.ini on line 152 in /home3/famgrou1/public_html/portals/projects/administrator/components/com_projectfork/_core/lib/language.php on line 162 ویرایش شده فروردین 93 توسط pezhman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 93 با سلام احتمالا فایل های زبان رو دستکاری کردین / درسته ؟ یا حق 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pezhman 0 ارسال شده در فروردین 93 با سلام ممنون از پاسختون- نه اصلا من فقط نصبش کردم - وه تو سایت و مدیریت این ارور رو میاره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 با سلام تو همون فایلهای ini که در پیامهای خطا مشخصند در خطوط مربوطه بررسی کنید که کاراکترهای غیرمجاز استفاده نشده باشه مثل پرانتز و علامت دلار و .... موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pezhman 0 ارسال شده در فروردین 93 سلام دوستان - من فایل ها رو بررسی کردم چیزی پیدا نکرد - فایل ها + ایرور رو پیوست کردم- لطفا یه نگاهی بندازید ممنون می شم . erors for projects forks.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 با سلام در آخرین خط فایل section_projects.ini کاراکترهای n\ را حذف کنید . به جای اون میتونید از تگ </ br> استفاده کنید یه فایل دیگه هم به نام section_tasks.ini تو پیام خطاتون مشخصه که ظاهرا" بهش دقت نکردید و تو اون هم در خط 152 ظاهرا" داره از کاراکتر پرانتز ایراد میگیره موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pezhman 0 ارسال شده در فروردین 93 ممنون از پاسختون- همه کارهای که گفتید انجام دادم وله بازم ایرور پا برجاست. لطفا کمکم کنید خیلی ضروریست. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ دوستان کسی کمک کنه ؟ خیلی ضروریه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 با سلام در صورت تمایل اطلاعات ورود به کنترل پنل هاست + ورود به مدیریت جوملاتون + لینک صفحه ای که خطا میده رو برام پیام خصوصی کنید در اولین فرصت بررسی خواهم کرد موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : pezhman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر