عارف 0 ارسال شده در اسفند 89 دوستانم همگی سلام امیدوارم جای خیلی بدی رو برای زدن بحث انتخاب نکرده باشم. نتونستم داخل قسمت انتقادات و پیشنهادات موضع ایجاد کنم. چند روزی هست ایمیل های اطلاع رسانی که از طرف انجمن جومینا برای من میاد ناقص هست و فقط می شه عنوان بحث رو دید و لینک ها داخلش نیست. این یه نمونه عارف، علی فاطمی یک پاسخ جدید در موضوع انجمن تخصصی جوملا - جومینـــا ارسال شده است. عنوانی این موضوع بزرگترین طرح اینترنتی کمک به مراکز خیریه می باشد. چکیده ای از این پیام: ------------------------------ ------------ [align=JUSTIFY]تبریک می گم، طرح خيلی خوب و عالی هست، ر مشکل به نظرتون از چی میتونه باشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در اسفند 89 دوستانم همگی سلام امیدوارم جای خیلی بدی رو برای زدن بحث انتخاب نکرده باشم. نتونستم داخل قسمت انتقادات و پیشنهادات موضع ایجاد کنم. چند روزی هست ایمیل های اطلاع رسانی که از طرف انجمن جومینا برای من میاد ناقص هست و فقط می شه عنوان بحث رو دید و لینک ها داخلش نیست. این یه نمونه عارف، علی فاطمی یک پاسخ جدید در موضوع انجمن تخصصی جوملا - جومینـــا ارسال شده است. عنوانی این موضوع بزرگترین طرح اینترنتی کمک به مراکز خیریه می باشد. چکیده ای از این پیام: ------------------------------ ------------ [align=JUSTIFY]تبریک می گم، طرح خيلی خوب و عالی هست، ر مشکل به نظرتون از چی میتونه باشه ؟ [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عارف 0 ارسال شده در اسفند 89 ببخشید متوجه منظورتون نشدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در اسفند 89 سلام عارف جان راست میگه منم چند روزیه این مشکلو دارم البته فقط تو بعضی ایمیلا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 89 با سلام امیدوارم خوب باشید ... ممنون از اطلاع رسانی دوستان .... برسی میکنم . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر