sajad dp 1 ارسال شده در اسفند 89 سلام دوستان قالب رایگان تو سبک وسیاق سایت سید جواد هاشمی سراغ دارین؟(فارسی انگلیسیش فرقی نمیکنه)(میدونم سایتش جوملا نیست) http://www.javadhashemi.com/news نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز این سبک قالب باید براتون اختصاصی طراحی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در اسفند 89 ممنون نسخه رایگان تو این سبک که یک تصویر یک طرفش باشه نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در اسفند 89 نه دوست عزیز تا حالا قالب توی این سبک آماده برای جوملا ندیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 89 با سلام من قبلا تو این سبک یکی برای بلاگ خودم طراحی کرده بودم ... ولی نمیدونم الانم دارمش یا نه .... نگاه میکنم اگه پیدا کردم براتون میزارم . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر