salimy 45 ارسال شده در فروردین 93 سلام می خوام کی 2 نصب کنم و قبل از شروع می خوام چند تا سئوال که پاسخش و هنوز پیدا نکردم و عنوان کنم آیا بعد از انتقال مطالب از جوملا به کی دو ، مطالب جوملا حذف می شوند یا باید به صورت دستی حذف کنم؟ برای مجموعه های جوملا چه اتفاقی می افتد ، آیا همزمان انتقال می یابند و نیازی به تغییرات و انتقال و یا ایجاد مجموعه ی جدید در کی 2نیست ؟ منو های سایتم ،آیا مطالب و از جوملا فراخوانی می کنند یا کی 2؟ آیا نظرات جی کامنت به کی 2 منتقل می شوند ؟ در کل از کجا می توانم اموزش کاملی به دست بیارم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در فروردین 93 سلام مطالب و مجموعه های جوملا کپی می شوند به k2 و حذف نمی شوند مجموعه ها هم خودکار ایجاد می شوند فقط مجموعه ها و مطالب کپی می شوند، بقیه موارد رو باید دستی تغییر بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در فروردین 93 سلام مطالب و مجموعه های جوملا کپی می شوند به k2 و حذف نمی شوند مجموعه ها هم خودکار ایجاد می شوند فقط مجموعه ها و مطالب کپی می شوند، بقیه موارد رو باید دستی تغییر بدید ممنون رامین جان حالا برای ایجاد منو باید توی قسمت کی 2 کدام ایتم انتخاب کنم .منظورم چه نوع منویی ؟ ایجاد منوی مطلب یا نه نوع دیگه باید ساخته بشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در فروردین 93 سلام خب هر کدوم رو که نیاز دارید انتخاب کنید از منوهای k2 مثلا برای نمایش یک مطلب از منوهای خود جوملا عمل کنید منتهی از قسمت منوهای k2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در فروردین 93 (ویرایش شده) سلام خب هر کدوم رو که نیاز دارید انتخاب کنید از منوهای k2 مثلا برای نمایش یک مطلب از منوهای خود جوملا عمل کنید منتهی از قسمت منوهای k2 منظورم این بود که اگه مثلا مجموعه ها رو انتخاب کنم ، سایتم هم چون قبل ، یعنی مثل زمانی که از جوملا استفاده می کردم نمایش می دهد و یا نه مجموعه ای که ایجاد کردم ، مطالبش متفاوت خواهد بود و کلا منو های سایتم دچار تغییرات خواهند شد . ویرایش شده فروردین 93 توسط محمد سلیمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر