شاه کرمی 4 ارسال شده در فروردین 93 سلام دوستان کسی تا حالا این پلاگین رو تست کرده فک کنم کار نمیکنه ؟ http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-content-setting/joomla-farsi-content-design/%D8%AC%D9%84%D9%88%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AA%D9%86-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-2-5.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در فروردین 93 سلام دوستان کسی تا حالا این پلاگین رو تست کرده فک کنم کار نمیکنه ؟ http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-content-setting/joomla-farsi-content-design/%D8%AC%D9%84%D9%88%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AA%D9%86-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-2-5.html سلام دوست عزیز من از این پلاگین استفاده می کنم و مشکلی ندارم اگه امکان داره دموی صفحه ای که از آن استفاده می کنید و قرار دهید تا راهنمایی تون کنم . 1 واکنش ها : شاه کرمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در فروردین 93 سلام دوست عزیز من از این پلاگین استفاده می کنم و مشکلی ندارم اگه امکان داره دموی صفحه ای که از آن استفاده می کنید و قرار دهید تا راهنمایی تون کنم . با سلام من پلاگین شو نصب و فعال کردم و وقتی در ادیتور دکمه اچ تی ام ال رو میزنم و کد {xtypo_info }متن شما { /xtypo_info } درج میکنم هیچ اتفاقی نمیافته و عین کد در سایت درج می شود مشکل کجاست ؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در فروردین 93 سلام فاصله های داخل تگ ها رو حذف کنید {xtypo_info}متن شما {/xtypo_info} 2 واکنش ها : salimy و شاه کرمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در فروردین 93 سلام فاصله های داخل تگ ها رو حذف کنید {xtypo_info}متن شما {/xtypo_info} سلام با تشکر از جوابتون اقا رامین اقا رامین نگاه کنید من این کد رو تمام فاصله هاشو حذف کردم ولی باز نکرد {/xtypo_download}یبل {xtypo_download} ایا به فونت ربط داره ؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در فروردین 93 سلام در ادیتور دکمه html رو نزنید و همونجا که متن رو مینویسید کپی کنید باید کار کنه 1 واکنش ها : شاه کرمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در فروردین 93 سلام در ادیتور دکمه html رو نزنید و همونجا که متن رو مینویسید کپی کنید باید کار کنه متاسفانه من عین این کد رو کپی میکنم ولی عین همین کد هم نمایش داده میشود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در فروردین 93 متاسفانه من عین این کد رو کپی میکنم ولی عین همین کد هم نمایش داده میشود ببخشید امکان ویرایش نداشت اقا رامین کد بالا که خود شما گذاشتید اوکی هست کار میکنه ولی کد مور؟د نظر خودم کار نمیکنه ؟ ایا چیزی کم گذاشتم ؟ ایا میشه متن داخل کادر رو به وسط کادر اورد؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در فروردین 93 سلام عرض کردم شما داخل تگ ها فاصله گذاشته بودید {xtypo_download} درست { xtypo_download} نادرست 2 واکنش ها : salimy و شاه کرمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر