shahryar warez 17 ارسال شده در خرداد 89 با سلام خدمت شما دوستان گرامی یکی از دوستان به من نامه زده بود که من برای اون یک آموزشی بفرستم که تا بتونه در اسلاید شو برای هر عکس یک تیتر و یک توضیحی کوتاهی بزارم که منم گفتم کلا برای همه بزارم اولین قدم اینه که شما باید قسمت نصب حذف -نصب اسلاید شو - ja slideshow -مدیریت ماژول ها -و ماژول اسلاید شو وقتی که در این ماژول به قسمت تنظیمات اون رسیدین برین به فیلدی که این متن نوشته هست Show description اون رو به گزینه ی بلی تغییر دهید و سپس در فیلد بزرگی که در آخر به نام Description parameters هست این متن رو بزارین [desc img="sl-1.jpg" url="#"] For Answer Review Maecenas nibh congue justo est adipiscing elit mauris orci lacus dui. Nibh justo elit nunc Pellentesque malesuada leo nascetur faucibus malesuada semper. [/desc] قسمت اول این متن desc img="sl-1.jpg" نوشته شما باید نام عکس را در این گزنه بجای sl-1.jpg بزارین و در قسمتی که بین دو تگ , باید متن خودتون یا توضیح کوتاهی که می خواین بدین رو بزارین به همین سادگیو یادتون نره که قسمت آدرسعکس ها رو درست داده باشید اگر دوستانی بخواهند تنظیمات استاندارد این ماژول رو بدونن می تونن در این قسمت پستی بدن تا من براشون تعریف کنم دوستان توجه کنند که این تنظیمات برای ماژول mod_jaslideshow می باشد ممنون شهریار جون:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 89 با سلام شهریار جون فکر کنم یادت رفته بگی این تنظیمات به کدوم اسلاید شو مربوط میشه اسم ماژول = ؟ با تشکر از شما یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در خرداد 89 با سلام خدمت شما پست ویرایش شد و ماژول پیوست شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid300 3 ارسال شده در مرداد 89 سلام میشه تنظیمات استاندارد این ماژول رو بفرمایید؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در مرداد 89 با سلام اصل تنظیمات باید برای هر قالب اختصاصی باشه و به نظر اون طرف نیز ربط داره ولی این تنظیمات همراه قالب ja game از جوملارت بود رو برای شما یک عکس گرفتم که می تونید در عکس اون رو ببنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pofaki 0 ارسال شده در آذر 89 سلام من تازه وارد هستم یه چیزایی فهمیدم اما آخرش نفهمیدم چی شد:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maliheh.mm 0 ارسال شده در تیر 91 سلام من تازه وارد این انجمن شدم اما واقعاکمکم میکنه پاسخ هاتون.ممنون:shy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 91 با سلام به انجمن جومینا خحوش آمدید مشکل شما چیست؟ اگر در رابطه با این تاپیک هست لطفا بیشتر توضیح دهید!؟ اگر به این تاپیک مربوط نمی شود لطفا در بخش مربوطه مطرح کنید در خدمتتون هستیم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدPC 0 ارسال شده در آبان 92 سلام من زمانی که روی ذخیره کلیک میکنم برنامه ذخیره نمیشه مشکل چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر