scmorfi 0 ارسال شده در اسفند 92 با سلاممن اموزش افزونه نویسی جوملا به صورت ویدیو میخام کسی سراغ داردتو گگل فقط یک تیزر از اموزش شرکت لیندا بود که ترجمه شده بودکسی لینک دانلو دارد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اسفند 92 گمان می کنم از keyword را به کار نمی برید . چون بسیار فراوان است. و پیشنهاد من خواندن آموزش ها خود سایت جوملاست. بسیار ساده و روان از 0 آغاز شده. کدها را هم می توانید copy & past کنید . بهتر از فیلم هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
baharloo75 3 ارسال شده در اسفند 92 میشه لینک آموزش های خود جوملا را بدهید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
scmorfi 0 ارسال شده در اسفند 92 گمان می کنم از keyword را به کار نمی برید . چون بسیار فراوان است. و پیشنهاد من خواندن آموزش ها خود سایت جوملاست. بسیار ساده و روان از 0 آغاز شده. کدها را هم می توانید copy & past کنید . بهتر از فیلم هست. سلام خیلی ممنون میشه لینک بدید؟ از دوستان اگه کسی لینکی که گفتم داره بی زحمت بزاره یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اسفند 92 سلام خیلی ممنون میشه لینک بدید؟ از دوستان اگه کسی لینکی که گفتم داره بی زحمت بزاره یا علی در بخش آموزش بیشرفته ایجاد کردم اگر تایید شد می توانید ببینید در این بخش. بیوند را هم در اینجا خواهم گذاشت 1 واکنش ها : scmorfi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر