sajad dp 1 ارسال شده در اسفند 89 سلام داشتم می گشتم به یک قالب خوردم که با اینکه ظاهر خوبی نداره ولی امکاناتش خیلی خوبه... روی لوکال که امتحان کردم به نظرم اومد فارسی رو ساپورت میکنه ولی ظاهرش باید یه خورده بهینه بشه... لینک دانلود: http://www.joomla24.com/Joomla_1.5.x_Downloads/Joomla_1.5_Templates/JT_Classic.html دمو: http://classic.jtemplate.ru نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در اسفند 89 سلام بد نیست اما باید خودت زحمت بهینه کردنش رو بکشی و برا دانلود بزاری. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در اسفند 89 دستت درد نکنه مممنون بدک نیست فقط لطف کن زحمت فارسی سازیش را هم بکش و بزار برای دانلود در حال حاظر از فارسی پشتیبانی می کنه ؟؟؟؟ ارادتمند : امیر حاجیان :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 با سلام نه دوست عزیز قالب Rtl نیست موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اسفند 89 سلام دوست عزیز این قالب که خیلی ساده هستش!اصلا هیچ خلاقیت و زیبایی در طراحیش به کار برده نشده. اگه میخوایید قالبی رو فارسی و بهینش کنید،لااقل قالبی زیباتر رو زحمتش رو بکشید تا به چشم بیاد. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در اسفند 89 دستت درد نکنه مممنون بدک نیست فقط لطف کن زحمت فارسی سازیش را هم بکش و بزار برای دانلود در حال حاظر از فارسی پشتیبانی می کنه ؟؟؟؟ ارادتمند : امیر حاجیان :heart: با سلام نه دوست عزیز قالب Rtl نیست موفق باشید داخل پوشه css قالب فایهای مربوط به rtl هست پس ظاهرا ساپورت میکنه! سلام دوست عزیز این قالب که خیلی ساده هستش!اصلا هیچ خلاقیت و زیبایی در طراحیش به کار برده نشده. اگه میخوایید قالبی رو فارسی و بهینش کنید،لااقل قالبی زیباتر رو زحمتش رو بکشید تا به چشم بیاد. موفق باشید این قالب فقط از نظر انعطاف پذیری که داره ارزش حداقل یکبار دیدن روداره! سلام بد نیست اما باید خودت زحمت بهینه کردنش رو بکشی و برا دانلود بزاری. سعیم رو می کنم ولی قول نمیدم(ر.ج امضام!) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 89 با سلام قالب خوبی هست ساده ی هست و زیبای خودشو داره بخصوص برای سایت های خبری ... دوستان فارسی کنند اگه مشکی بود سعی میکنم حتما حل کنم . اگه دوستان وقت نداشته باشند هم سعی میکنم خودم RTLش کنم البته این هفته وقت نمیکنم . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در اسفند 89 جناب شمسی من اومدم فارسیش کنم دیدم به صورت پیش فرض فایل های lrtl رو داره فقط منوی اصلی رو که خودش به صورت افقی میاره درست تنظیم نیست برای حلش کدوم فایل رو ویرایش کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر