karimi_pol 0 ارسال شده در اسفند 92 سلام.من یه کامپوننت نصب کردم مجموعه بندی و اینکاراش رو هم انجام دادم اما اونو تو سایت نمایش نمیده باید چیکار کنم که مثل ماژول ها تو سایت نمایشش بده؟ البته براش منو درست کردم و ماژول هم درست کردم اما وقتی که روش کلیک میکنم مینویسه کامپوننت پیدا نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کمکم کنید لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 92 سلام اسمش کامپوننتون چیه؟ از کجا دانلود کردید؟ ایا تنظیماتی برای فعال سازی داره یا خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karimi_pol 0 ارسال شده در اسفند 92 سلام اسمش کامپوننتون چیه؟ از کجا دانلود کردید؟ ایا تنظیماتی برای فعال سازی داره یا خیر EstateAgent آره فعال سازی داره فعال هم هست ارور404میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام افزونه رو بطور کامل حذف کنید و آخرین نسخه آن را دانلود و نصب نمایید موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : ehsankarimi و دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsankarimi 0 ارسال شده در اسفند 92 Site error: the file D:\wampo\wamp\www\shop\administrator\templates\bluestork\html\modules.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_win_5.3.dll to be installed by the website operator. If you are the website operator please use the ionCube Loader Wizard to assist with installation. سلام من یک فروشگاه ساز نصب کردم در قسمت مدیریت با این مشکل رو به رو شدم چه طور میتونم این ارورو حل کنم راهنماییم کنین ممنون میشم باسپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 Site error: the file D:\wampo\wamp\www\shop\administrator\templates\bluestork\html\modules.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_win_5.3.dll to be installed by the website operator. If you are the website operator please use the ionCube Loader Wizard to assist with installation. سلام من یک فروشگاه ساز نصب کردم در قسمت مدیریت با این مشکل رو به رو شدم چه طور میتونم این ارورو حل کنم راهنماییم کنین ممنون میشم باسپاس با سلام سوال جدید در تاپیک جدید . قوانین...! البته راجع به این خطا قبلا" بحث شده است . سرچ کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر