hooriayee 0 ارسال شده در اسفند 92 سلام وقتتون بخیر آیا افزونه ای وجود داره که سیستم ارسال پیامک به مدیر و تو سایت فعال کنیم. یعنی بعد از اینکه کاربران از طریق فرم های سایت سفارشی ارسال می کنند به مدیر سایت پیامک برود که سفارش جدیدی ثبت شد در ضمن من از بریزینگ فرم استفاده می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pourmoshtagh 35 ارسال شده در فروردین 93 سلام وقتتون بخیر آیا افزونه ای وجود داره که سیستم ارسال پیامک به مدیر و تو سایت فعال کنیم. یعنی بعد از اینکه کاربران از طریق فرم های سایت سفارشی ارسال می کنند به مدیر سایت پیامک برود که سفارش جدیدی ثبت شد در ضمن من از بریزینگ فرم استفاده می کنم سلام بله موجود است در افزونه های جومینا جستجو کنید متصل است به سیستم پیامک ایرانیان که همکار جومیناست...دقیق و بدون مشکل هم کار میکند. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در فروردین 93 سلام وقتتون بخیر آیا افزونه ای وجود داره که سیستم ارسال پیامک به مدیر و تو سایت فعال کنیم. یعنی بعد از اینکه کاربران از طریق فرم های سایت سفارشی ارسال می کنند به مدیر سایت پیامک برود که سفارش جدیدی ثبت شد در ضمن من از بریزینگ فرم استفاده می کنم در صورتی که از پنل پیامک سایر شرکت ها استفاده میکنید در فرم ساز rs form همچین امکانی هست .در یکی از انجمن های فارسی آموزشش هست سرچ کنید (اینجا لینک بدم احتمالا حذف میشه) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر