salimy 45 ارسال شده در اسفند 92 با سلام دوستان کسی افزونه ای سراغ داره که برای دانلود فایل ها از خوانندگان ایمیل و شماره موبایل دریافت کنه و بعد از دادن ایمیل و شماره تلفن لینک دانلود براش ایمیل بشه ! ممنون ... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ کسی افزونه ای که بتونه این کار و انجام بده پیدا نکرد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
member99 9 ارسال شده در اسفند 92 کسی افزونه ای که بتونه این کار و انجام بده پیدا نکرد . شما می خواهید که اطلاعات کاربر از جمله ایمیل یا موبایل و ... را دریافت کنید بعد لینک دانلود براش ارسال بشه؟ لینک دانلود یه دونه است؟ یا فایل های مختلف دارید؟ خب می تونید دسترسی به پست ها (یا ادامه مطلب) که البته لینک دانلود هم شاملش می شه را به اعضا محدود کنید... ینی دسترسی را محدود کنید. یه اسکریپت php هم دارم که کاربر مشخصات خودش را وارد می کنه و بعد بلافاصله، بصورت اتوماتیک اطلاعاتی که دلخواه هست براش ایمیل می شه.. البته ربطی به جوملا نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در اسفند 92 شما می خواهید که اطلاعات کاربر از جمله ایمیل یا موبایل و ... را دریافت کنید بعد لینک دانلود براش ارسال بشه؟ لینک دانلود یه دونه است؟ یا فایل های مختلف دارید؟ خب می تونید دسترسی به پست ها (یا ادامه مطلب) که البته لینک دانلود هم شاملش می شه را به اعضا محدود کنید... ینی دسترسی را محدود کنید. یه اسکریپت php هم دارم که کاربر مشخصات خودش را وارد می کنه و بعد بلافاصله، بصورت اتوماتیک اطلاعاتی که دلخواه هست براش ایمیل می شه.. البته ربطی به جوملا نداره نه نمی خوام برای دانلود اعضا ثبت نام کنند ... فقط می خوام بعد از وارد کردن شماره موبایل و ایمیل ، لینک دانلود همون یه فایل براش ارسال بشه ( برای ایمیل ) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در آبان 93 با تشکر از جومینایی های عزیز بلاخره این افزونه رو از خود جومینا دانلود کردم . کارش عالیه ... http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-extension-site-facility/download-manager/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%84-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر