DariushGreat 0 ارسال شده در اسفند 92 سلام من برای اولین بار یه قالب دست ساز طراحی کردم اما مشکلاتی دارم: عنوان رو با همون فونت مطلب می نویسه فقط کمی درشت تر! در حالیکه من فونت دیگه ای رو برای h2 در نظر گرفتم (فلش قرمز) آیکن های ایمیل و چاپ رو به جای این که کنار هم نمایش بده زیر هم میاره (فلش سبز) مشخصات رو با همون فونت و اندازه و نامنظم و زیر هم نشون میده (فلش آبی) لینک قبل و بعد اصلا جالب نیست (فلش زرد) من باید در ساختار css ام چه تغییراتی ایجاد کنم که بتونم اینا رو درست کنم؟! ممنون می شم کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در اسفند 92 با سلام وقت بخیر برای سوال اول که اچ 2 تعریف کردید ولی اونطور نشون نمیده احتمال زیاد برای قسمت body فونت کلی تعریف کردید که اینگونه می آید یا برای قسمت h2 چون لینک دار هم هستند تگ a را باید براش کد بذارید اینطور نشون نده برای قسمت نمایش پرینت و... که به اینگونه است برای شخصی سازی خیلی دقیق باید قسمت کامپوننت ها، پوشه کانتنت در بخش اچ تی ام ال تغییراتی بدید در هر صورت بهتره که به صورت آنلاین سایت رو قرار بدید تا بهتر بشه راهنماییتون کرد موفق و پیروز باشید 1 واکنش ها : DariushGreat نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر